Про компанію

Трактори Fendt забезпечують відмінне зчеплення і захист ґрунту

Блокування по мірі необхідності

Машини торгової марки Fendt гарантують стовідсоткове блокування фронтального і заднього мостів. Вони забезпечують якісне зчеплення з ґрунтом навіть в найскладніших експлуатаційних умовах. Завдяки опції Locomatic автономного блокування диференціала переднього моста на тракторах від 200 Р Vario до 800 Vario для гарантії повного зчеплення навіть не потрібно задіювати ручне блокування, оскільки все відбувається в незалежному режимі. Покращиться не тільки зчеплення, а й якість ґрунту.

Розумний вузол передньої навіски

За рахунок вузла передньої навіски, вдається досягти м'якого регулювання контактного тиску, а маса в будь-яких умовах ефективно передається на передню вісь. Це забезпечує оптимальне зчеплення з ґрунтом та створює надійний захист чутливого шару ґрунту.


Оптимальний контакт

Сам по собі вибір баласту досить складний. Передові технології Fendt підкажуть вам, в якому напрямку рухатися, щоб прийняти вірне рішення.

Як баластування впливає на передачу тягового зусилля

За рахунок різних варіацій баластування трактори Fendt можуть підлаштуватися під будь-які потреби. Зміна навісних пристроїв і всілякі різновиди варіацій обладнання припускають різні баластувальні вантажі. На тракторах бренду Fendt дуже просто встановлюються і знімаються навіть важки коліс. 5 варіантів фронтальних грузів, які забезпечують необхідну вагу для кожної зі сфер використання, доступні в заводській поставці техніки.

Дублювання для поліпшення зчеплення

Достаток шин дає можливість продуктивно поєднувати зчеплення зі щадним ставленням до ґрунту.


Збільшений діаметр, кращий результат

На машини Fendt можна встановлювати шини до 2,35 м, що не просто дає можливість збільшити площу контакту і здійснити обережне перенесення ваги на ґрунт, але також підвищує кількість ґрунтозацепів, що регулярно контактують із землею. Це забезпечує поліпшення зчеплення і максимальну захищеність ґрунту.

Зменшіть тиск

Низький тиск на полях підвищує площу взаємодії шин і ґрунту. Чим більше площа контакту, тим менше рівень навантаження, оскільки таке ж зусилля прикладається до більшої площі без глибинного проникнення в ґрунт. Опція VarioGrip дозволяє з легкістю підібрати потрібний тиск, перебуваючи безпосередньо в кабіні. Це забезпечує захищеність, дає можливість поліпшити зчеплення і збільшити рівень врожайності.


Розумна навігація

Оптимальна експлуатація робочої ширини захоплення, яка контролюється навігаційною системою VarioGuide, виключає непотрібні проходи по робочим і необробленим зонам. Це дозволяє значно підвищити результативність робіт і забезпечує довготривалу захищеність ґрунту.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин