Про компанію

Трактори Challenger - незамінні помічники при будь-яких умовах

Трактори Challenger - найпопулярніші в каталозі корпорації AGCO. Першовідкривачами технології гумомеханічних гусениць були Бенджамін Холт і Даніел Бест. Отже, в 1904 році така машина була представлена. Трактор має велику площу, яка прилягає до землі. Цим забезпечується впевненість його поведінки на землі, що відрізняє його від звичайних колісних тракторів. У 1909 році творці замінили паровий двигун на бензиновий, що зробило модель ще популярнішою.

Бренд Caterpillar Tractor Company, який існував з 1925 року, постійно удосконалював свої моделі. Так, в 1987 році світу був представлений інноваційний Caterpillar Challenger - високошвидкісний трактор на гусеничному ходу. Його переваги очевидні: тягові властивості стали ще краще, а металеві гусениці були замінені на м'яку, армовану гуму (винайдена технологія була запатентована).

У наш час Challenger представляє великий вибір своєї техніки: від обладнання для обробки грунту до самохідних обприскувачів, але трактори як і раніше займають головне місце в продуктовій лінійці компанії.

Гусеничні трактори - універсальні машини. Вони можуть виконувати всі сільськогосподарські роботи, при цьому підлаштовуватися під погодні умови не потрібно. Система Mobil-Trac ™ дає можливість мінімізувати тиск на грунт, тим самим він не ущільнюється. Завдяки дизельним двигунам потужністю понад 600 к.с. трактори Challenger дають високу продуктивність, тим самим вони підходять під найсуворіші вимоги великих підприємств.

Сучасні фермери вже не уявляють своєї діяльності без машин Challenger. Всі моделі марки - це техніка, перевірена досвідом і вдосконалена новими технологіями. Велика частина моделей мають інтегровані системи телеметрії та автоматичного управління. Гусенична система знижує ризик пробуксовки і витрати на паливо. Машини повністю адаптовані під клімат нашої країни, тим самим забезпечують надійність, функціональність і універсальність.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин