Про компанію

Трактори Fendt та Massey Ferguson на Дні міста в Кропивницькому

День міста — щорічне свято практично всіх великих міст. Зазвичай це одне з наймасовіших міських свят, що відзначаються з розмахом. Під час святкування Дня міста звучать вітальні промови офіційних осіб, проводяться народні гуляння, концерти, на які запрошуються як музичні колективи міста, так і просто хороші групи, паради, конкурси та інші розваги, а завершується свято салютом. День міста відзначають всі жителі, програма часто починається з самого ранку і триває до ночі. Тут буде цікаво всім: як дорослим, так і дітям.

16 вересня, в суботу, пройшов День міста в Кропивницькому (Кіровоград). На честь свята були організовані всілякі урочистості. Святкувати 263-ту річницю обласного центру почали по-спортивному - з легкоатлетичних заходів і велопробігу.

В цей же час, на площі Героїв Майдану, розгорнулася виставка сучасної техніки і компанія «Цеппелін Україна», спільно з виставкою «АгроЕкспо», надала сільгоспмашини для ознайомлення городян з ними.

  

Ніхто не залишився байдужим до тракторів Fendt 724 Vario Power та Massey Ferguson 7724. До техніки проявляли інтерес як маленькі відвідувачі - «юні фермери», так і люди старшого віку. Всі були захоплені тим, як прогресує техніка своєю маневреністю, ефективністю і які нові можливості вона може проявити на наших українських полях.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин