Про компанію

Трактори Massey Ferguson отримають більш широкі функціональні можливості

Завдяки зусиллям світового виробника техніки для сільського господарства, компанії AGCO, з травня 2015 стане доступне оновлене програмне забезпечення, що використовується на тракторах Massey Ferguson. Власники техніки отримають розширені функціональні можливості по управлінню роботою трактора, що дозволить значною мірою підвищити продуктивність виконуваних робіт.

Програмний додаток отримає консоль системи управління 4 CCD/С1000 (Datatronic 4 Control Center Display), в результаті чого трактори Massey Ferguson стануть відповідати останнім вимогам стандартів сільськогосподарської галузі. Оновлений термінал з системою Datatronic 4 CCD/С1000 дозволить забезпечити загальний моніторинг і повний контроль над роботою машини.

MF7726_fella_mow_fr_0714_DSC8263_86871_1_Memory_95563.jpg

Інноваційні підходи до проектування системи управління дозволили надати можливість запису і подальшого відтворення точної послідовності дій, виконаних оператором трактора. При необхідності на дисплей моментально виводиться відео-картинка з зовнішніх камер трактора. Гнучкі можливості програмування дозволять легко адаптувати трактор Massey Ferguson відповідно до робочих умов, а відслідковування всіх операцій та архівування даних відкриває широкі перспективи для аналізу ефективності роботи обладнання протягом усього року.

Використовувані системи управління є сумісними з ISOBUS, про що свідчать отримані від міжнародної асоціації AEF році сертифікати відповідності TC-Bаs і TC-SC. Це означає, що власники обладнання з системою управління, виконаної у відповідності зі стандартизованою технологією ISOBUS, отримують можливість комунікації даних різних машин і агрегатів незалежно від виробника.

Крім усього іншого, оновлене програмне забезпечення розширить функціонал комп'ютера консолі управління. Відкриються ширші можливості з віддаленого управління обладнанням, а також стане доступним виконання картографування. Додаткова функція Task Controller дозволить створювати завдання, контролювати хід їх виконання і реєструвати остаточні дані по факту виконання кожного завдання. При цьому є можливість розробки і створення завдань на сторонньому комп'ютері з наступним завантаженням даних на консоль трактора.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Massey Ferguson.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин