Про компанію

Трактори відправляються подорожувати

У 1958 році відомий новозеландський альпініст і мандрівник Едмунд Хілларі очолив експедицію на Південний полюс. Дослідження, яке проходило під його опікою, дало науці багато важливих відомостей про найхолодніший материк на планеті. А тепер хатину на острові Росса, з якої альпініст почав свою подорож, хочуть зробити частиною історичної спадщини Нової Зеландії.

За 60 років постійних холодів барак Хілларі опинився в жалюгідному стані. З метою звернути увагу громадськості на проблему і зібрати гроші на відновлення надбання, нова експедиція ентузіастів проїде по улюбленим місцям сера Едмунда. Для цього вони збираються використовувати ту ж спецтехніку, з якою колись подорожував видатний альпініст. Так, два з трьох тракторів, які колись вирушили підкорювати Південний полюс - моделі Massey Ferguson. Представники компанії запевняють: техніка витримає чотири тижні мінливого клімату Нової Зеландії не гірше, ніж 60 років тому витримала суворе випробування холодом.

"Ми дуже раді тому, що Massey Ferguson допомагатиме нам у досягненні мети. Бренд має дуже сильний зв'язок з сером Едмундом ще з першої експедиції на Південний полюс"- говорить Найджел, учасник програми.

Подорож ентузіастів почалася 23 серпня. Стежити за тим, як просувається їх рух до мети, а також насолоджуватися красою Нової Зеландії можна по хештегу #expeditionsouth. Переконайтеся в тому, що техніка Massey Ferguson не підведе навіть в найсуворіших умовах і впорається з будь-якими поставленими завданнями!

  



до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин