Про компанію

«Цеппелін Україна» дипломований учасник виставки «АГРО 2014»


Сільськогосподарська техніка та агрегати на стенді компанії «Цеппелін Україна» представлені всесвітньо відомими брендами – CHALLENGER® , FENDT®, MASSEY FERGUSSON®, BOURGAULT®, GREGOIRE BESSON®. Будучи офіційним дистриб’ютором корпорації AGCO та ексклюзивними дилерами компанії BOURGAULT® та Caterpillar® компанія презентувала не лише техніку, а й оригінальні запчастини та мастильні матеріали.  


Потужний гусеничний трактор Challenger модель MT 865C розрахований на експлуатацію в самих жорстких умовах – 24 години на добу, день за днем, сезон за сезоном. Це ідеальне рішення як для фермерських господарств, так і для для крупних агрохолдингів. Один гусеничний трактор замінює роботу декількох колісних тракторів, продуктивність господарства при цьому лише зростає. Саме завдяки високим експлуатаційним характеристикам, трактор завоював відмінну репутацію у провідних сільськогосподарських підприємств України та світу.  


Високотехнологічний трактор FENDT Vario 900 поєднує в собі всі найкращі якості німецького машинобудування. Трактор оснащений двигуном 360 к.с., володіє неймовірним тяговим зусиллям та потужністю, розвиваючи максимальну транспортну швидкість до 60 км/г. На тракторі встановлена найсучасніша безступінчаста трансмісія Vario, що забезпечує найкращий ККД при робочій швидкості від 8 до 16 км/год. До кінця вересня «Цеппелін Україна» проводить акцію «До різдвяного Мюнхену разом з Fendt». Сільгоспвиробники, які придбають з 15 травня по 30 вересня трактор Fendt 900 Vario, отримають можливість відвідати завод, на якому виробляють трактори Fendt (Марктобердорф, Німеччина)
Цьогоріч компанія «Цеппелін Україна» для українських аграріїв презентувала новинку 2014 року – зернозбиральний комбайн Massey Fergusson 7370 з унікальною жаткою FreeFlow для обмолоту ранніх зернових культур. Клавішний комбайн поєднує в собі простоту, надійність і відмінні експлуатаційні показники: двигун AGCO Power; під відбійним бітером розташоване активне підбарабання, яке забезпечує додаткові 14 градусів охоплення із зовнішнього боку головного підбарабання; соломотряс має чотири ступені з «активними стінами». 

             

Супер літню акцію пропонує своїм клієнтам компанія «Цеппелін Україна» спільно з корпорацією АГКО. До 30 вересня діє пропозиція «В Європу разом з Massey Ferguson та Challenger». За умовами цієї акції клієнти, які придбали будь-яку одиницю нової техніки Massey Ferguson або Challenger, гарантовано отримують приз. Одним із головних призів є поїздка до Венеції. Правила доволі прості - потрібно купити трактор потужністю від 140 к.с., комбайн або навантажувач, а якщо господарство придбає дві одиниці вищезгаданої техніки, то отримає безкоштовну поїздку на двох осіб.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин