Про компанію

Цеппелін представив аграріям «ідеальний» комбайн

PIR _0004.jpg

Компанія «Цеппелін Україна» спільно з компанією AGCO в Одеській області провели першу демонстрацію зернозбирального комбайна Fendt Ideal. Комбайн також буде доступний у двох варіаціях потужності - 8Т 538 к.с. і 9Т 647 к.с.

Даний комбайн вперше представлений в країнах Східної Європи. Він розроблений з нуля й орієнтований на високопродуктивні господарства, які хочуть отримувати максимально швидке та ефективне прибирання на полях. Демонстрації відбудуться в чотирьох регіонах України.

PIR _0305.jpg

PIR _0463.jpg

«У 2011 році виникла ідея створення такої машини, ми проводили багато досліджень в лабораторних умовах, і вже в 2013 році перші прототипи комбайна вийшли на поля по всьому світу. Саме аграрії нам говорили про недоліки, які ми постійно покращували і додавали потрібні функції», - говорить продукт-фахівець із зернозбиральної техніки AGCO Віталій Панічерський.

Він також додав, що при розробці компанія зробила акцент на швидкість збирання, якість зерна та економію палива.

PIR _0844.jpg

Крім найбільшого бункера, унікальної системи обмолоту та сепарації Helix, ротора довжиною 4,85 м і діаметром 600 мм та молотарки, яка має оригінальну форму розташування живлячих витків, бітерів і пальців, що дозволяє зберегти цілими зерна й рівномірно завантажити ротор, комбайн оснащений системою IDEALharvestТМ.

Дана система дозволяє візуалізувати потік зерна, що збирається, в режимі реального часу.

«Система IDEALharvestТМ аналізує всі процеси на програмному рівні і при необхідності корегує їх незалежно від оператора. Крім цього, система дозволяє керувати комбайном з планшета, перебуваючи не в кабіні, а на відстані 2 км від нього», - говорить Віталій Панічерський.

PIR _0940.jpg

Швидкість вивантаження - 210 л/сек, що на третину більше, ніж у найближчих аналогів. Система управління ScrollSwing дозволяє оператору комбайна легко і акуратно переміщати трубу в процесі розвантаження.

Нова жатка PowerFlow, якою обладнаний Fendt Ideal, має ширину захвату 12,2 м і забезпечує рівномірне надходження зерна.

PIR _1827.jpg

При всій своїй високій потужності Fendt Ideal здійснює мінімальний тиск на ґрунт, завдяки вузькій рамі і гусеничному рушію TrackRide.

Власник ПП «СЕРВІГ» (Одеська обл.) Сергій Горобець зазначив, що постійно проводять Дні поля на базі свого підприємства, оскільки потрібно завжди стежити за новинками, і тільки так вони зможуть йти в ногу з часом. «У нашому господарстві є вже трактори Fendt, і, звичайно, дивимося на Fendt Ideal, оскільки сьогодні для кожного аграрія дуже важливо в короткі терміни зібрати врожай, а з такою машиною це можна зробити», - сказав Сергій Горобець.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин