Про компанію

Цеппелін Україна по-німецьки представила нові рішення для бізнесу

Компанія «Цеппелін Україна» 20 вересня 2018 року провела традиційний пивний фестиваль «ZeppelinFest», зібравши в одному місці клієнтів і партнерів з аграрної, будівельної та гірничої галузей.


Формат заходу в стилі колоритного німецького OktoberFestа припав до смаку клієнтам, тому така атмосферність триває вже не перший рік, щоправда, з додаванням нових фішок.


У цьому році до величезного асортименту німецького пива і пивних смаколиків, невеликої виставки сільськогосподарської, будівельної і дорожньої техніки додався справжній екстрим - мотошоу з виступом каскадерів.


Як і личить справжньому пивному фестивалю, під загальний і гучний вигук гостей - "O'zapft is!" відкоркували першу пивну бочку і з'їли не одну свинячу рульку.

 

Більш активним гостям заходу надавалася можливість брати участь в цікавих конкурсах і отримувати цінні призи від "Цеппелін Україна".


А в перервах між відпочинком і спілкуванням один з одним, присутні на ZeppelinFest, за бажанням, могли дізнатися про нові продукти компанії, адже для кожної галузі були представлені нові системи або сервіси. І представники нашої компанії докладно розповідали, як і навіщо потрібно застосовувати інновації.


Так ефектно "Цеппелін Україна" вдалося розповісти гостям ZeppelinFest про нові рішення для бізнесу.




до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин