Про компанію

«Цеппелін Україна» провела демонстрацію Fendt 936 Vario Profi +

ЕФЕКТИВНІСТЬ, УНІВЕРСАЛЬНІСТЬ, ПРОДУКТИВНІСТЬ - три якості на одному полі продемонструвала компанія «Цеппелін Україна» під час демо-показу техніки при посіві ріпака на Одещині. Своєрідним екзаменом для техніки, яку демонструвала компанія, стало поле CФГ «Колос» (Одеська область, Білгород-Дністровський р-н, с. Маразліївка).

Завдання було складним – необроблене поле з пожнивними рештками від попередника – озимої пшениці. Складні, посушливі умови Одещини стали додатковим тестом для техніки, крім випробування підвищеною вологістю ґрунту (частина поля була спеціально зволожена). Трактор з агрегатом працював по ущільненому, сухому, і в деяких місцях на зволоженому ґрунту.

Робота трактора та посівного комплексу в умовах підвищенної вологості ґрунту була одним із ключових завдань, яке поставило господарство СФГ «Колос» перед компанією «Цеппелін Україна». В першу чергу це була перевірка можливості якісного посіву матеріалу в різних та складних погодних умовах. З даним завданням колісний трактор  Fendt 936 Vario  в комплектації Profi+ з посівним комплексом Bourgault 3720 та бункером 6350 об’ємом 12000 л впорався відмінно.

  

Дана комбінація була покликана забезпечити максимально точний та рівномірний посів незалежно від умов, зберегти запаси вологи в ґрунті та забезпечити максимальну економію витрати палива. Незалежними оцінювачами виступили аграрії, які відвідали демонстрацію.

На полі з нульовою обробкою ґрунту працювала техніка відомого канадського виробника. Ключовими аспектами випробувань стали швидкість роботи, рівномірність і глибина закладання насіння, а також ступінь його травмованості в процесі висівання.

«Особливістю сівалки є те, що розроблялася вона для роботи по нульовій технології, а також те, що технологія подачі посівного матеріалу з бункера до сошника спроектована так, щоб не пошкоджувати насінини» - зазначає Дмитро Баранов, менеджер з розвитку нових напрямків бізнесу.

На даній демонстрації компанія «Цеппелін Україна» презентує колісний трактор Fendt 936 Vario в індивідуальному кольорі блекбьюті та ексклюзивній комплектації Profi+. Перший трактор в чорному кольорі завезений офіційним дилером в Україні.

Крім стандартної комплектації, до якої входить ексклюзивна розробка завода Fendt - безступінчаста коробка передач Vario, що забезпечує найкращий коефіцієнт робочої швидкості від 8 до 16 кілометрів на годину в полі, високопродуктивний насос гідравліки потужністю в 205 л/хв., незалежний амортизований міст з амплітудою ходу підвіски до тридцяти сантиметрів з кабіною на 3-х пневмоамортизаторах, пневматичною гальмівною системою з компресором, а також найкраще в своєму класі баластування потужності, попереду противага – 2500 кг та позаду в кожному колесі по 1000 кг.

  

Трактор укомплектовано такими ексклюзивними речами як реверсивний вентилятор, який забезпечує ефективну очистку радіатора в найскладніших умовах праці на полі, програмованою автоматичною розворотною полосою Variotronic TI, яка суттєво полегшує та оптимізує роботу механізатора за рахунок автоматичного програмування причіпних та навісних агрегатів, автопілотом VarioGuide Trimble RTK з можливістю точності роботи до ± 2 см, а також он – лайн безпровідниковою системою передачі данних через мобільний зв'язок VarioDocPro. Дана система дозволяє власнику бізнесу чи головному інженеру відслідковувати та знімати дані в онлайн режимі з мобільного телефону чи комп’ютера.

З приємних зручностей встановлено холодильник для охолодження напоїв, фірмовий килим, м’яке сидіння помічника оператора, підставка під телефон та магнітола.

Кілька годин роботи техніки в полі підтвердили рекомендації експертів компанії «Цеппелін Україна» та наочно продемонстрували високу ефективність даної комплектації трактора і переваги канадського посівного комплексу Bourgault 3720 разом з причіпним бункером 6350, об’ємом 12000 л.

Аграрії регіону, які були присутні на демо-показі, були задоволені результатами роботи.

  

Говорить голова СФГ «Колос» - Борис Петрович Юрескул: «Демонстрація сівалки Bourgault і трактора Fendt проводиться на нашому полі. Той результат, який ми хотіли бачити, ми бачимо і задоволені. Це та технологія, яка для нашої зони є перспективна і ефективна, технологія з мінімальним обробітком ґрунту. На показі була зроблена мінімалка турбомаксом. І ми плануємо на такому обробітку 30-40% площі засіяти ріпаком. З компанією «Цеппелін Україна» ми працюємо вже три роки, раніше ми купували у них трактор Challenger MT865C і дуже задоволені його роботою в полі. Компанія доволі лояльна, та має свій сервіс який функціонує належним чином».

Більше фотографій з демо-показу техніки на Одещині дивіться в фотогалереї.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин