Про компанію

Цеппелін Україна провела курси по використанню Fendt 900 VARIO

Придбати техніку – це ще півсправи. Головне – навчитися правильно експлуатувати та обслуговувати її. Розуміючи це, компанія «Цеппелін Україна» постійно проводить навчання серед операторів, сервісних інженерів та механіків тих господарств, де працює техніка таких всесвітньовідомих брендів, як Massey Ferguson, Challenger, Fendt, Gregoire Besson та Caterpillar. Метою навчань є забезпечення працівників базовими знаннями, ознайомлення з особливостями експлуатації техніки, а також підвищення їх професійного рівня.

Так, нещодавно на базі Полтавського та Кіровоградського дилерських центрів компанії «Цеппелін Україна» пройшли дводенні навчання для фахівців агропідприємств щодо введеняня в експлуатацію та обслуговування колісних тракторів марки FENDT 900 VARIO.

   

Регіональний представник компанії «Цеппелін Україна» в Полтавському, Сумському та Харківському регіонах Андрій Заставнюк зазначає, що можливість повторної покупки техніки в господарстві на 90% залежить від самого оператора, який на ній працює, тому важливо, щоб він добре освоїв навики експлуатації і міг професійно керувати агрегатом. Окрім того, представник компанії звернув увагу на те, що колісний трактор FENDT 900 VARIO уже встиг зарекомендувати себе з позитивного боку й сьогодні користується попитом серед полтавських агровиробників. У зв’язку з проведеним нещодавно оновленням даної моделі навчання щодо введення її в експлуатацію було проведено вперше. Передбачено воно як для операторів, так і для інженерів, які контролюють процес догляду за технікою даного бренду. У ролі викладачів виступили провідні механіки Цеппелін Україна, які свого часу проходили навчання безпосередньо на заводі з виробництва тракторів FENDT.

Курс навчання проводився упродовж одного дня. У першій половині дня механізатори мали змогу прослухати лекції стосовно особливостей конструкції трактора та його експлуатації, а також окремих нюансів налаштувань. У другій половині занять кожен механізатор отримав можливість закріпити одержані знання безпосередньо на практиці. До речі, під час навчання були присутні не лише клієнти компанії «Цеппелін», а й ті, хто придбав трактор Fendt в іншого дистриб’ютора.



Після навчання кожен механізатор отримав офіційний сертифікат від компанії «Цеппелін Україна», котрим підтверджується, що він пройшов навчання і є сертифікованим спеціалістом з керування даним видом техніки.

«Проведення навчання дозволить використовувати цю модель трактора максимально ефективно й уникнути проблем, які виникають через неналежне знання техніки. До того ж більш кваліфіковане управління трактором суттєво продовжує строк його служби, що дуже важливо для фермерських господарств. Результатом правильних налаштувань при використанні певного виду знаряддя також є зростання продуктивності праці механізатора та водночас суттєво економиться пальне», — говорить Олег Дідовець.

Менеджер з продажу сільгосптехніки компанії «Цеппелін Україна» у Кіровоградській області Віталій Денисенко говорить, що всього за два роки з початку роботи філії компанії «Цеппелін» у Кіровоградській області, вона вже залучила до себе на обслуговування близько 30 господарств, які придбали в них техніку або переконалися в надійності сервісу саме в «Цеппелін Україна».

Тому навчання операторів правильному користуванню технікою є дуже важливим моментом, адже все змінюється, технології йдуть вперед, техніка удосконалюється, а отже для того, щоб встигнути за безперервним технічним прогресом, треба постійно оновлювати знання.

Планується, що подібні курси будуть проводитися на постійній основі. Їх слухачами зможуть стати користувачі усього переліку реалізовуваної компанією техніки. Тобто будуть окремі курси для комбайнерів, операторів самохідних обприскувачів тощо. Отже, ініціатива стане правилом: у кожному регіоні раз на рік для певного виду техніки влаштовуватимуться подібні курси.

Стратегія нашої компанії полягає в тому, щоб створити найбільш привабливий клімат для співпраці з клієнтами й бути максимально наближеною до них, а це значить постійно супроводжувати свого клієнта й максимально вирішувати всі виробничі моменти. Тому якщо після навчань в оператора в процесі роботи виникнуть питання – він може зателефонувати механікам компанії «Цеппелін» в будь-який зручний час і отримати консультацію з того чи іншого питання. Варто наголосити, що компанія не залишає свого клієнта сам на сам із покупкою і після купівлі техніки постійно супроводжує його, надаючи консультації, забезпечуючи сервісне обслуговування, а в разі необхідності й надаючи послуги з проведення професійного ремонту.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Fendt.

   

   

   

Більше фото з даного заходу дивіться в розділі Фотогалерея нашого сайту.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин