Про компанію

Цеппелін Україна стала офіційним дилером Fendt в Одесі!

Корпорація AGCO, всесвітній виробник сільськогосподарської техніки та обладнання, розширює свою дилерську мережу в Україні. З радістю повідомляємо, що компанія "Цеппелін Україна" тепер є офіційним дилером бренду Fendt в Одесі і Одеській області!

Розширення дилерської мережі грає дуже важливу роль для аграрних підприємств всієї країни. Завдяки збільшенню кількості сервісних центрів знижується навантаження на кожен конкретний сервіс, що дозволяє істотно прискорити технічне обслуговування тракторів. Крім того, для багатьох аграріїв процес придбання техніки або обладнання від Fendt став простіше за рахунок вигідного географічного положення нового дилерського центру.

Техніка Fendt незамінна для будь-якої галузі сільського господарства. Трактори, які виробляє компанія, відмінно підходять для роботи на території України. Кожна модель відрізняється особливими показниками потужності і енергоефективності. Машини прості в експлуатації, обладнані комфортними операторськими кабінами і легко справляються з будь-якими сільськогосподарськими завданнями. Але по-справжньому відчути всі переваги тракторів Fendt можна тільки в процесі їх експлуатації.

Щоб дізнатися більше про техніку, навісне обладнання, а також про післяпродажне обслуговування Fendt в Одесі і Одеській області, зв'яжіться з компанією "Цеппелін Україна". Ми допоможемо Вам вибрати машину, яка буде працювати з максимальною ефективністю в умовах Вашого господарства!


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин