Про компанію

Цеппелін виступає спонсором Агробізнес Форуму при «Українському клубі аграрного бізнесу»

Цеппелін виступає спонсором Агробізнес Форуму при «Українському клубі аграрного бізнесу»
Цеппелін Україна виступила спонсором проведення IV Інвестиційного Агробізнес Форуму «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування і реалії», який успішно відбувся 16 квітня 2013 року.

У роботі Форуму взяли участь понад 200 учасників, серед яких представники іноземних інвестиційних фондів і банків, аграрних компаній, державних установ, аудиторських і юридичних фірм.

Безумовним показником затребуваності і успішності цього заходу є той факт, що з кожним роком кількість учасників суттєво зростає. Тому що IV Інвестиційний Агробізнес Форум «Інвестиційні стратегії для іноземних інвесторів в агросекторі України: очікування та реалії» - це єдиний захід, який всебічно охоплює всі аспекти інвестиційного та фондового ринку в сільськогосподарському секторі в Україні.

І в четвертий раз Інвестиційний Форум став унікальним майданчиком для обміну інформацією про інвестиційну привабливість і переваги вкладення інвестицій в сільське господарство України, надав можливість презентувати інвестиційні проекти України в аграрному секторі і майданчик для проведення попередніх переговорів, провести В2В зустрічі.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин