Про компанію

Угода з ФГ "Соболя" на поставку трактора Fendt 936 Vario PowerPlus

Угода з ФГ "Соболя" на поставку трактора Fendt 936 Vario PowerPlus

Нещодавно компанія “Цеппелін Україна” уклала угоду з фермерським господарством "Соболя" на поставку трактора Fendt 936 Vario PowerPlus у новій модифікації. Це наш новий клієнт, з яким ми радо співпрацюватимемо й надалі. Трактор вже передано новому господарю, він буде працювати на полях Луганської області.

Всі вузли трактора, такі як двигун, трансмісія, вентилятори, гідравлічна система та все допоміжне обладнання спроєктовані таким чином, щоб найкраще працювати на низьких обертах двигуна. Постійний крутний момент двигуна від 1 150 об/хв до 1 350 об/хв. Це означає, що Fendt iD може поступово знижувати споживання пального задля подовження експлуатаційного ресурсу. Трактор укомплектовано 6-циліндровим двигуном MAN, який було розроблено спеціально для Fendt. Його робочий об’єм - 9 літрів. Двигун було спеціально адаптовано для виконання важких польових робіт.

Ми радіємо, що у такий складний для галузі період, аграрії прагнуть оптимізувати робочі процеси, мають бажання оновлювати парк техніки та демонструють готовність придбання інноваційних машин, розуміючи важливість таких кроків для подальшого розвитку та отримання гарних врожаїв.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин