Про компанію

В чому особливість тракторів Valtra T-серії?

В чому особливість тракторів Valtra T-серії?

Трактори Valtra серії T призначені для спрощення трудових умов та максимального комфорту.

З метою забезпечення надійності ми самостійно виготовляємо чотири ключові елементи. Шасі, трансмісія та кабіна тракторів даної лінійки виступають особистими проєктуваннями фахівців Valtra.

Двигун AGCO Power, яким обладнано трактор, дозволяє регулярно працювати у складних умовах.

Легкість роботи

При виробництві серії Т, Valtra прагнула полегшити володіння машиною, її використання та обслуговування. Інструменти керування в кабіні розташовані таким чином, щоб можна було мінімізувати рух оператора. Перемикання передач за допомогою нового важеля є елементарним, а завдяки якісним робочим ліхтарям тепер можна виконувати роботу і в темний час доби. Особливий акцент було зроблено на контрольні точки систематичного обслуговування, мінімізувавши час, який потрібно на перевірку рівня мастила та очищення фільтрів.

Низька ціна володіння

Трактори Т лінійки не можна назвати бюджетними. Однак після проведення 10 000 годин у кабіні приходить усвідомлення, наскільки вигідна вартість машини. Оптимізовані інтервали дають змогу зменшити витрати технічного обслуговування, а потужні двигуни AGCO Power гарантують загальну низьку витрату робочих рідин.

В чому особливість тракторів Valtra T-серії?
В чому особливість тракторів Valtra T-серії?
Розумна рама

Збільшена колісна основа 2 995 мм відрізняється чудовою стійкістю та м'якістю ходу. У цих тракторах створено кардинально новий рівень маневреності з радіусом повороту 5,25 метрів завдяки звуженому двигуну, фронтальному зчіпному приладу та передньому BOM. Водночас, система рами дала можливість розробити капот таким чином, щоб можна було покращити видимість. Моделі Т лінійки відрізняються досить значним дорожнім просвітом до 60 см. Кабіна вмонтована нижче, що робить машини малогабаритними тракторами з шестициліндровим двигуном.

Перевезення важких вантажів

Трактори лінійки Т чудово перевозять великогабаритні вантажі за рахунок розподілу навантаження на передній та задній мости. Підрамник переднього навантажувача повною мірою з'єднаний із конструкцією рами. Підйомне зусилля вбудованого фронтального навантажувача позбавлене аналогів на ринку. Чудова висота підйому 890 мм значно полегшує роботу з навісними системами. Так само, як і тришвидкісний BOM з електричним керуванням, так і синхронний привід.

Універсальність

Трактори Valtra Т серії - просто знахідка для орного землеробства, що обумовлено великим ступенем потужності та безперебійно працюючими елементами. Що стосується молочних та тваринницьких ферм, тут є величезний вибір техніки для сіножаті. Це оптимальне рішення для підрядників, які роблять складну роботу, використовуючи фронтальний навантажувач завдяки додатковому гідроприводу. З метою виконання сільськогосподарських маніпуляцій на трактор встановлюється спеціальний захист дна, високоефективний насос та кабіна Skywiew з підвищеним ступенем огляду. Все це встановлюється на заводі та покривається гарантією від виробника.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин