Про компанію

В AGCO спостерігають за дрібними і середніми українськими господарствами

Роман Шаповал, який є головою представництва AGCO в Східній Європі, поділився планами корпорації та баченням подальшого розвитку українського ринку. Це питання викликає жвавий інтерес, особливо, якщо врахувати минулорічне різке падіння продажів, яке в порівнянні з 2013 роком в залежності від сектора склало від 40 до 70%.

Роман зазначив, що на сьогоднішній день на українських полях вже можна побачити понад 1000 одиниць працюючих тракторів Fendt і в перспективі, AGCO планує збільшити цю цифру як мінімум втричі. Однак, враховуючи непросту ситуацію в країні, навряд чи корпорації вдасться реалізувати такі амбітні плани в найближчому майбутньому. Про довгострокові прогнози, у такій ситуації також говорити не доводиться. Проте в AGCO продовжують щільне співробітництво з українськими фермерами, постійно вдосконалюють рівень післяпродажного обслуговування, доводячи якість сервісу до досконалості.



Зазначив Роман Шаповал і повернення на український ринок бренду Massey Ferguson, який раніше віддав в цьому регіоні повне верховенство машинам Challenger. Таким чином, поставки в Україну обох брендів вже доступні.

Незважаючи на те, що корпорація AGCO в нашому регіоні більшою мірою представлена високопотужними зразками техніки, виробник планує більше уваги приділити саме тому сектору потенційних покупців, який найбільше потребує швидкої позитивної динаміки, а це середні та дрібні господарства. Їх інтерес буде спрямований на машини меншої потужності, і в компанії готові задовольнити цю потребу.

Останні події в Україні призвели до того, що ринки Білорусі та Казахстану для AGCO вийшли на перший план, але в корпорації як і раніше розглядають Україну як найбільш важливий напрям у довгостроковій перспективі.

Схожу позицію озвучив раніше і продукт-менеджер AGCO по Східній Європі Олексій Копилов. Він зазначив, що вже цього року для України стануть доступні трактори Fendt 700, 800 і 900 серій, а вже до початку року на українському ринку з'явиться 1000 серія машин, що включає трактори в діапазоні потужності 400 - 500 кінських сил. Дані машини стануть найбільш потужними рішеннями, що використовують стандартну колісну базу.

Варто додати, що певний інтерес до українського ринку виявляють і багато представників інших відомих в сільському господарстві брендів.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин