Про компанію

Відтепер техніка від світового виробника CLAAS стала ще доступнішою.

Відтепер техніка від світового виробника CLAAS стала ще доступнішою.

У листопаді 2012 р Компанія CLAAS та УніКредит Лізинг підписали договір про співпрацю в сфері фінансування всієї лінійки техніки CLAAS. Нарешті українські аграрії матимуть можливість отримати німецьку якість і надійність, покладаючись на потужне плече фінансового партнера на демократичних умовах.

 "У 2013 році ми спільно з лізинговою компанією УніКредит Лізинг пропонуємо українським сільгоспвиробникам спеціальний фінансовий продукт" 5/25 ", за умовами якого можна придбати високопродуктивну техніку за процентною ставкою 5% терміном на 1 рік, сплативши авансовий платіж в розмірі 25% від вартості предмета лізингу, - розповів регіональний директор представництва CLAAS в Україні Томас Клаусснітцер. - Нам добре відома проблема кредитування на місцевому фінансовому ринку, і факт дорожнечі фінансових ресурсів. ми знаємо про великі потреби вітчизняного агросектора в потужній та надійній техніці та зі свого боку ми робимо все можливе , якби наша техніка була доступною для українського фермера, використовувалася з максимальною ефективністю, сприяючи розвитку бізнесу ".

Крім спеціальної пропозиції "5/25" строком на 1 рік клієнтам CLAAS доступне фінансування на термін до 3 років.

Про подробиці фінансування дізнавайтеся у дилерів CLAAS і фахівців УніКредит Лізинг.

Про CLAAS

Німецька компанія CLAAS, яка в наступному році відзначатиме свій 100-річний ювілей, є всесвітньовідомим виробником сільськогосподарської техніки. Компанія має 12 підприємств у всьому світі, 9 з них - виробничі підприємства. В цілому в групі компаній CLAAS зайнято понад 9,5 тисяч працівників. CLAAS виробляє зернозбиральні і кормозбиральні комбайни, трактори різної потужності, кормозбиральну причіпну техніку, пресові підбирачі та телескопічні навантажувачі. В Україні CLAAS працює вже 20 років, за цей час сюди завезено понад 7 тисяч одиниць самохідних машин.

Про УніКредит Лізинг

ТОВ "УніКредит Лізинг" - це індивідуальні персональні фінансові рішення, швидкий і якісний сервіс, професійна компетентність та привабливі умови фінансування.

ТОВ "УніКредит Лізинг" - одна з провідних лізингових компаній в Україні, яка входить до складу міжнародної фінансової Групи UniCredit. У 22 країнах більше 166 000 співробітників Групи обслуговують понад 40 млн. Клієнтів в 10 200 відділеннях. Участь в Групі UniCredit дозволяє нам пропонувати послуги Європейського рівня. ТОВ "УніКредит Лізинг" працює в Україні з 2006 року і пропонує клієнтам фінансовий лізинг всіх видів устаткування і транспорту.

Познайомиться з новими моделями агро-техніки і технологічними рішеннями ви можете в розділі Сільгосптехніка.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин