Про компанію

В Україні офіційно презентували Fendt 1000 Vario

В Україні на полях аграрної компанії «Агро ЛВ Лімітед», що у Львівській області, компанія «Цеппелін Україна» офіційно презентувала давно очікувану модель в лінійці Fendt, яка завершує модельний ряд в сегменті потужних машин - Fendt 1050 Vario, потужністю 517 к.с.


«В Україну ми привезли чотири тестових трактора, робота яких буде продемонстрована в різних регіонах країни. Ми навмисно представляємо трактор не на виставковому майданчику, а в роботі, оскільки впевнені в цій машині. Трактори будуть агрегатуватися з причіпним обладнанням клієнтів. До кінця року ми плануємо досягти результату в 6000 демонстраційних мотогодин», - констатував менеджер з розвитку бізнесу Fendt корпорації AGCO Олексій Копилов.

  

За його словами, всі трактора представлені в максимальній комплектації. Основні з них:

  • власна вага трактора - 14 т, однак є можливість баластування до 25 т для роботи в полі;

  • поєднання потужності, маневреності, легкості і простоти управління. Fendt 1000 Vario має широкий спектр застосування і, незважаючи на те, що він призначений для важких польових робіт, трактор може прекрасно рухатися по дорозі з максимальною швидкістю до 60 км/год;

  • нові великі шини та гнучка установка баластної ваги надають оптимальний тиск на грунт. Використання інтегрованої системи регулювання тиску в шинах VarioGrip дозволяє значно підвищити силу тяги в польових умовах (за рахунок зниження тиску в шинах існує можливість збільшити площу контакту шини з грунтом) і, одночасно, використовувати його на транспортних роботах (підкачка шин до необхідного значення відбувається менш ніж за 10 хв.);

  • інтелектуальне управління всіма робочими процесами. Наприклад, впровадження системи інтелектуального постійного приводу Fendt VarioDrive дозволяє управляти передньою і задньою віссю самостійно;

  • трактора оснащені компактним шестициліндровим двигуном MAN з робочим об'ємом 12,4 л. Робочі оберти двигуна коливаються в діапазоні від 650 до 1700 об/хв. Основний робочий діапазон обертів становить 1100-1500 об/хв., що зменшує навантаження на всі компоненти трактора і знижує споживання палива. Двигун Fendt 1050 Vario розвиває вражаючий обертаючий момент в 2400 Нм при всього 1100 об/хв.


На першу демонстрацію до українських колег приїхав Хуберт Мартін - професійний демонстратор тракторів з 28-річним досвідом роботи в AGCO.

«Це найкращий трактор для великих полів. В Україні найкращі грунти, які мені доводилося бачити, чому не розробити для них відповідний трактор? Він зроблений для України, а також вже продається в США, Казахстані, Латинській Америці та інших країнах з їх безмежними полями. У нас в Німеччині, крім сільського господарства, Fendt 1000 Vario активно використовують на сталеливарних фабриках, деревообробних фабриках, у вантажоперевезеннях. А двигун використовувався навіть в суднобудуванні», - з гордістю розповідає Хуберт Мартін.

  

Відпрацювавши 4 дня в «Агро ЛВ Лімітед», трактор показав найменшу витрату палива в порівнянні з іншими тракторами. Вона склала 9,2 л/га констатував представник «Цеппелін Україна» Ігор Ткачук.

«Потужна новинка кілька днів доводила свою ефективність в складних польових умовах «Агро ЛВ Лімітед»: працюючи з Horsch Tiger LT, в якому ширина захвату 10 м на глибину 20 см зі швидкістю 10 км/год., Fendt 1050 Vario в середньому витратив 9.2 л/га, при роботі з Vaderstad Carrier з шириною захвату 12,25 м на глибину обробки 13-15 см на швидкості 11-12 км/год., Fendt 1050 Vario в середньому витратив 8,7 л/га», - констатував представник «Цеппелін Україна» Василь Мельник.

  

У ТОВ «Агро ЛВ Лімітед» поставили високу оцінку Fendt 1050 Vario. Менеджер холдингу Есбен Нільсен говорить, що, незважаючи на габаритність і вагу, попередні результати його експлуатації вказують на те, що він може успішно конкурувати з потужними тракторами, які мають гусеничний привід і шарнірнозчленовану раму. А ще іноземця вразила «паливна економічність». Есбен Нільсен налаштований «видавити» з трактора максимум протягом ще 200 мотогодин, які він пробуде в господарстві, і вже замислюється про придбання такого потужного красеня.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин