Про компанію

VALTRA T154 – це зручність експлуатації і легкість технічного обслуговування

VALTRA T154 відноситься до техніки нової лінії, що відрізняється надійністю, невеликими експлуатаційними витратами і комфортними умовами роботи водія.

TakingCareOfBusiness_02.jpg

Автоматична трансмісія

Принцип роботи Powershift такий: поки одна передача включена, інша в зачепленні, але не працює. Завдяки цьому зміна передач відбувається дуже швидко. Залежно від запиту оператора і положення педалі газу, зчеплення працюючої передачі розмикається, а зчеплення обраної передачі активізується. Необхідний режим роботи КП можна вибрати за допомогою селектора вибору передач. Він знаходиться в кабіні та пов'язаний з КП за допомогою тросу. Під час перемикань руки оператора вільні, завдяки чому він легко управляє навісним обладнанням.

 

Раціонально сконструйований двигун

VALTRA T154, як і інші агрегати Т серії, оснащений чудовим двигуном AGCO Power. Турбіна агрегату має електронний перепускний клапан, завдяки чому двигун слухняно відгукується при натисканні на педаль газу і може розвивати хороший крутний момент при низьких обертах. Застосування системи SCR і збалансованого ПЗ мотора і турбіни дає можливість помітно знизити витрату пального та дозволяє обходитися без рециркуляції вихлопних продуктів і протисажевих фільтрів.

t-serie-main.jpg


Велика кабіна з панорамними вікнами

Однією з відмінних рис трактора Т154 є вдосконалений салон кабіни та її зовнішній дизайн. Її відрізняє просторість, елегантність і захищеність від шумів. Стійки вигнуті, що істотно збільшує простір всередині для зручності водія, і водночас зберігає компактність трактора. На рівні місця оператора оновлена ​​кабіна ширша майже на 20 см, ніж салони агрегатів попередньої серії. Робоче місце оператора обігрівається, крім цього, воно укомплектоване холодильником та іншими предметами побуту.

valtra_t_series.jpeg

Комфорт експлуатації та невисокі витрати

Проектувальники, створюючи Т154, належну увагу приділили простоті використання і простоті технічного обслуговування. Технічне обстеження може здійснюватися кожні 600 годин. Щоденні перевірки кількості масла не займають багато часу за рахунок зручно влаштованих оглядових віконець. Щоб оглянути або демонтувати радіатори, фільтри передбачений вільний доступ, тому інструменти не потрібні. Випробування трактори VALTRA T154 успішно пройшли не тільки в лабораторних умовах, але і на полях протягом багатьох тисяч годин.

UniqueFeatures_Mobile.jpg

Трактор VALTRA T154 можна придбати з тієї комплектацією, яка необхідна покупцеві. Тому клієнти не платять за зайве устаткування. Всі вищеописані факти говорять про те, що трактор нового покоління являє собою сучасний механізований комплекс. Він вигідний в економічному плані, дає можливість якісно виконувати виробничі завдання і при цьому забезпечує безпеку оператора.

Детальніше про трактор Valtra: https://zeppelin-agro.com.ua/lp/valtra/t

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин