Про компанію

Valtra T234A Red Line скоро в Україні!

Valtra T234A Red Line скоро в Україні!

Компанія “Цеппелін Україна” незабаром планує представити трактор Valtra T4 у новій лімітованій комплектації Red Line! RedLine - це не тільки ексклюзивний дизайн, а й спеціально розроблені опції, необхідні для роботи в сільському господарстві та спеціальному сегменті навіть у складних умовах.

Valtra T4 Red Line – чудове рішення для підприємств, які прагнуть оптимізації бюджету. Всі трактори комплектації Red Line обладнані дизельними двигунами AGCOPower об'ємом 7,4 літрів. Оптимально налаштований турбонагнітач гарантує високий крутний момент навіть на низькій частоті обертання колінчастого вала. Максимальна потужність розвивається за 1900 об./хв, а максимальний крутний момент - за 1500 об./хв. Холості оберти двигуна: 850 об./хв, альтернативні знижені оберти: 650 об./хв для зменшення витрати пального.

Потужність двигуна, встановленого на тракторах Valtra серії T, може бути збільшена на 15 к.с. з функцією Boost.

Трансмісія представлена ​​революційною коробкою передач із перемиканням під навантаженням (PowerShift): тип 5PS на 30 передач переднього та 30 передач заднього ходу. Вона розроблена для клієнтів, які цінують надійність і зручність у роботі та не вимагають електрогідравлічного управління або терміналу в підлокітнику сидіння. На моделях Active застосовується трансмісія з перемиканням передач під навантаженням, гідравлічним підсилювачем і роздільними ваннами гідравліки для контуру гідравлічної системи і трансмісії.

Ідеальне поєднання з трансмісіями, що випускаються компанією Valtra, забезпечує передачу на колеса максимальної потужності при найнижчій витраті пального серед машин цього класу. Триступінчасте впорскування пального та високий тиск впорскування забезпечують максимальну точність і паливну економічність.

Кабіна має заокруглену форму для найбільшого обсягу внутрішнього простору серед машин цього класу. Група конструкторів оптимізувала розміри кабіни для того, щоб зберегти високий рівень маневреності та зручність в експлуатації трактора навіть у місцях з обмеженим простором.

Унікальні передні стійки зігнутої форми збільшують оглядовість спереду, сприяють зниженню аеродинамічного опору в транспортному положенні, а також дозволяють розмістити вихлопну і повітрозабірну труби в безпосередній близькості від кабіни, що підвищує їхню довговічність.

Високопродуктивна гідравлічна система з регулюванням продуктивності залежно від навантаження є складовою непереможної комбінації, що включає також двигун AGCO Power і трансмісію Valtra.

Ключові характеристики:

  • Потужність - 235 к.с.
  • Максимальний крутний момент - 930 Нм
  • Двигун - 7,4 л
  • Окремі ванни гідравліки та трансмісії
  • Трансмісія - 30 передач вперед / 30 назад
  • ВВП - 540/1000
  • Продуктивність гідравліки - 160 л/хв
  • 3 пари гідравлічних виходів
  • Підготовка під навігацію
  • Власна маса – 7300 кг
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин