Про компанію

VarioGrip Pro – нова система регулювання тиску в шинах

Нові трактори Fendt 900 Vario в опціональній комплектації передбачають можливість оснащення новітньою системою VarioGrip Pro, що має унікальні показники потужності та продуктивності при регулюванні тиску в шинах трактора. Дана система є модифікованою версією використовуваної раніше на машинах Fendt системи VarioGrip. Нова конструкція системи використовує інтегроване внутрішнє колесо, за рахунок якого час нагнітання необхідного тиску значною мірою скорочується. Так його збільшення на величину в 1 бар займе не більше 30 секунд часу. У підсумку завдяки системі VarioGrip Pro забезпечиться більш ефективне використання трактора при роботах, що вимагають постійного чергування польових і дорожніх умов.


Підібрана залежно від умов роботи трактора, оптимальна величина тиску в шинах скорочує прослизання коліс і забезпечує надійне зчеплення з грунтом, що в кінцевому результаті позитивно позначається на споживанні палива. Завдяки використанню внутрішнього колеса, робочий об'єм колеса, в якому нагнітається тиск, скорочується на величину близько 30%, а саме внутрішнє колесо грає роль додаткового напірного резервуара.

З метою забезпечення точності, зниження витрат і часу, а також підвищення зручності використання, виробник інтегрував систему VarioGrip Pro з терміналом Vario Terminal. Такий підхід максимально автоматизує процес регулювання, що дозволяє досягти вищезазначених цілей при одночасному зниженні навантаження на оператора. Обмін параметрами і керуючими командами між терміналом, розташованим в кабіні, і системою датчика і робочим клапаном системи регулювання, встановленими безпосередньо на колесі, відбувається безконтактним способом, що виключає знос відповідних вузлів.

За допомогою нової системи коригування величини тиску може відбуватися індивідуально для кожного колеса. Пневмопатрубок поворотного типу, оптимізований для високошвидкісної подачі тиску, сприяє неймовірно швидкому регулюванню, час якого скорочується на 80%. У порівнянні з попередньою системою регулювання, VarioGrip Pro не потребує збільшення частоти обертання вала двигуна, що позитивно позначається на витраті пального.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі трактора Fendt.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин