Про компанію

Види розкидачів добрив від німецької компанії Rabe

Види розкидачів добрив від німецької компанії Rabe

Перша компанія з виробництва сільськогосподарського обладнання, RABE, була відкрита в Німеччині 130 років тому. Протягом досить довгого періоду основним її напрямком було виробництво плугів. Розробляючи нові технічні рішення, компанія доводила свою продукцію до досконалості. Протягом останніх 40 років асортимент товарів істотно виріс, а репутація RABE вийшла на кардинально новий рівень в усьому світі, що обумовлено, перш за все, неперевершеною якістю і надійністю. У 2011 «Rabe Agri» увійшла до складу французької компанії «Gregoire Besson». Це дозволило відкрити перед брендом блискучі перспективи з освоєння нових ринків.

Ключовим плюсом, властивим сучасному обладнанню RABE, виступає бездоганна якість, що говорить про дотримання на кожній стадії виробництва стандарту ISO9001. RABE - це уособлення величезного досвіду з виготовлення сільськогосподарської техніки з результативним застосуванням передових технологій та інноваційними технічними розробками для модернизирования товарів. Техніка, яка створюється під брендом RABE, націлена на широкий спектр споживачів, тому виробник пропонує величезний вибір продукції, серед якої знайдуться оптимальні варіанти, як для великих агропромислових виробництв, так і для невеликих господарств. Це дозволяє кожному фермеру легко підібрати і придбати техніку, яка найбільше підходить під масштаби його виробництва.

Розкидачі добрив RABE діляться на два типи: навісні та причіпні.

Навісні розкидачі добрив RABE

Конструкція рами навісного розкидача виготовлена ​​з особливої ​​легованої сталі низької щільності і особливою межею текучості. Це забезпечує легкість несучої конструкції, яка не піддається змінам навіть під впливом надмірних навантажень. Особлива конструкція характеризується обтічними конфігураціями і відсутністю складнодоступних матеріалів, що подовжує експлуатаційний період техніки.

Види розкидачів добрив від німецької компанії Rabe
Види розкидачів добрив від німецької компанії Rabe

Величезний діапазон і точне регулювання ширини забезпечує легку адаптацію пристрою під рішення конкретних завдань. Навісні розкидачі добрив RABE оснащені сучасними лопатями Epsilon, запатентована конструкція яких гарантує чіткий розподіл добрив на два потоки і дозволяє зберегти дану пропорцію в незалежності від налаштувань. З метою забезпечення рівномірного покриття виробником була створена тривимірна цифрова модель процесу внесення добрив. Результати підтверджені дослідженнями на спеціальному ротаційному стенді.

Причіпні розкидачі добрив RABE

Причіпні розкидачі добрив, вироблені під торговою маркою RABE, відомі своєю чудовою гнучкістю і наявністю швидкозмінних пристроїв для розкидання, які дають можливість швидко переобладнати машину під конкретні завдання. Споживачеві на вибір пропонується величезний асортимент систем розкидання гранул, компосту, органічних добрив, шнеків та іншого спорядження. Як і вся продукція RABE, пристрої характеризуються високою якістю, збалансованою роботою і високими значеннями продуктивності. З метою забезпечення безпеки на дорозі дані пристрої оснащуються регульованими підвісними зчіпками і окремою гідравлічною системою. Це гарантує комфортне і безпечне транспортування агрегату по дорогах загального користування навіть за умови повного завантаження.

Причіпні розкидачі добрив RABE мають легке і плавне регулювання ширини. За рахунок передової системи TRIBORD 3D розкидач може налаштовуватися під кінцеві умови певного поля і працювати в самих різних режимах.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин