Про компанію

Відмінні риси навантажувача SEM 636D

Відмінні риси навантажувача SEM 636D

Фронтальний навантажувач SEM 636D з розрахунковою вантажопідйомністю 3000 кг і вагою 10133 кг характеризується маневреністю і швидкістю функціонування при одночасній легкості управління. Компактність навантажувача дозволяє працювати в невеликому просторі.

Ця модель активно використовується в будівництві і сільськогосподарській сфері. SEM 636D – надійний помічник при складуванні зерна на зерносховищах.

Найбільш істотним плюсом техніки SEM є поєднання вартості та якості, що дозволяє замовнику за прийнятною ціною придбати фронтальний навантажувач, який за своїми властивостями не поступається відомим аналогам.

Двигун Deutz TD226B – Stage 1 з робочим об'ємом 6,75 л відрізняється продуктивністю і відмінним запасом крутного моменту. Також він може розвивати потужність 92 кВт при номінальній частоті коливань 2200 об/хв.

Коробка передач

Машини фронтального типу оснащені коробкою передач з проміжним валом і системою перемикання передач під навантаженням. Це дозволяє досягти високої ефективності при важких умовах функціонування. Дві задні і чотири передні швидкості забезпечують оператору можливість вибору необхідного швидкісного режиму виходячи з умов роботи.

Відмінні риси навантажувача SEM 636D
Відмінні риси навантажувача SEM 636D
Допоміжні пристосування

Машина за бажанням може бути додатково оснащена захисним механізмом від перекидання ROPS. З метою збільшення рівня комфорту оператора є можливість встановлення обігрівача і систем кондиціонування.

Гідравлічна система

Гідравлічна система навантажувача SEM 636D відрізняється високим рівнем продуктивності і надійності, завдяки чому вдається ефективно використовувати навісне обладнання. Мінімальний час сумарного гідравлічного циклу забезпечує відмінну продуктивність машини.

Гальмівна система

Пневмогідравлічним приводом стартера забезпечується надійне гальмування в найбільш специфічних експлуатаційних умовах. «Сухе» застосування робочих гальм значно полегшує технічне обслуговування.

Мости

Якісні мости Meritor 30, які встановлюються на навантажувач фронтального типу, забезпечують тривалий експлуатаційний період техніки. Фіксований механізм фронтального моста і розташований на рухомій рамі задній міст роблять машину маневреною незалежно від величини робочого навантаження і специфічності ґрунту.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин