Про компанію

Виконуйте 7 операцій за один прохід з Farmet Komaktomat

Виконуйте 7 операцій за один прохід з Farmet Komaktomat

7 маніпуляцій та ідеальний посівний ґрунт всього за один прохід:

1. Розпушування слідів коліс машини, що гарантує рівномірну схожість після посіву.

2. Початкове вирівнювання поверхні землі. Ідеально рівна поверхня значно полегшує подальше рівномірне розпушування для посівного ґрунту.

3. Початкова обробка ґрунту фронтальним котком, який розбиває кромки на поверхні.

4. Створення посівного ґрунту. Усунення та підрізування бур'янів спеціальними лапами на необхідну глибину. У разі застосування стрілчастих лап відбувається підрізування ґрунту по всій площі та усунення бур'янів.

5. Вирівнювання поверхні за секцією розпушування.

6. Ущільнення землі за допомогою заднього котка, який роздрібнює залишки і забезпечує завершальний підготовчий етап посівного ґрунту з повністю відновленою капілярністю землі. Відновлення капілярності землі забезпечує підтяжку вологи до поверхні для забезпечення рівномірності сходів навіть за сильної посухи.

7. Завершальне вирівнювання поверхні ґрунту. Задня зубчаста планка гарантує бездоганну структуру та мінімальну кількість грудок для подальшого висівання.

Комбінатори Farmet Kompaktomat – це перевірені на практиці апарати, які експлуатуються для передпосівної підготовки поля після оранки та іншого основного обробітку ґрунту. Поверхня ідеально обробляється всього за один прохід, що виключає необхідність подальшої обробки.

Виконуйте 7 операцій за один прохід з Farmet Komaktomat
Виконуйте 7 операцій за один прохід з Farmet Komaktomat
Багатий вибір ширини захоплення

Напівнавісні апарати представлені в величезному асортименті робочої ширини в рамках від 3-х до 9,7 м. Багатий вибір ширини захоплення використовується як для невеликих господарств, так і для величезних виробництв з найпотужнішими тракторами.

Відмінне вирівнювання ґрунту і найменше дроблення грудок

Передпосівна техніка – це запорука ідеального вирівнювання поверхні, подрібнення і перетворення ідеально ущільненого посівного ґрунту. Поле добре вирівнюється також за рахунок задньої волокуши, яка забезпечить розподіл незначних нерівностей.

Підготовка посівного ґрунту за один прохід

Висока робоча швидкість навіть при незначній ширині захоплення апаратом Kompaktomat дозволяє добитися ідеальної продуктивності. Пріоритетним при цьому є те, що завдяки максимально продуманому пристрою і мінімальній масі Kompaktomat можна підготувати посівний ґрунт після обробки всього за один прохід. Земля обробляється не тільки зверху, але і за профілем.

Kompaktomat за один прохід виконує кілька робочих дій, завдяки яким поверхня поля вирівнюється й відбувається її ідеальне ущільнення. Капілярність поновлюється в обробленому ґрунті та в необхідній глибині створюється посівний ґрунт. Грудки м'яко роздроблені. Щоб досягти максимально рівної поверхні Kompaktomat забезпечується трьома волоками. Фронтальна волокуша розміщена перед фронтальним котком. Вона дозволяє розподілити і вирівняти досить великі нерівності.

Легке обслуговування та можливість агрегатування з іншою технікою

Kompaktomat можна обладнати гідравлічним регулюванням глибини робочих інструментів і передньою волокушою. Агрегати напівнавісного типу можуть також оснащуватися заднім трьохточковим навішуванням 2 категорії для можливої агрегації допоміжних котків дробильного типу Crosskill. Це особливо актуально для літнього сезону, коли є потреба в дробленні найбільш жорстких висохлих грудок. Подальша можливість - навішування сівалки продуктивного поєднання обробки ґрунту і посіву, для чого Kompaktomat оснащується гідромагістралями.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин