Про компанію

Виконуйте сім робочих маніпуляцій за один прохід з Falcon Komaktomat

Виконуйте сім робочих маніпуляцій за один прохід з Falcon Komaktomat

Передпосівні системи Kompaktomat вже протягом 25 років є однією з основоположних розробок бренду Farmet. За весь термін свого існування вони піддавалися модернізації безліч разів. Для різних розмірів ширини обробки від 2,5 метрів до 15,7 метрів клієнти отримали вже понад десять тисяч примірників! Устаткування постачають більш ніж в 20 ринків по всій Землі, що підтверджує високу якість у багатьох ґрунтових і кліматичних умовах. Разом з тим, вони завжди справляються зі своїми завданнями – сім маніпуляцій за один прохід і підготовка грубо обробленого ґрунту до відповідного для висіву стану.

Бездоганне вирівнювання і зворотне трамбування

Габаритна конструкція з великими котками забезпечує не тільки відмінну надійність роботи, але також і максимально тривалий експлуатаційний період. Крім того, велика маса машини гарантує якісне зворотне трамбування обробленого ґрунту по всій площі. Це основний фактор для створення ложе для висіву з відновленою капілярністю, яка гарантує підняття води в ґрунті до насіння. Це важливо, якщо ви хочете створити потенційно успішні посіви, які згодом дадуть хороші плоди і подальше рівномірне зростання з необхідною кількістю води в ґрунті до коріння і в посуху. Без ефективного зворотного трамбування після оранки не можна вдало створити посіви з відмінним потенціалом схожості.

До якісного зворотного трамбування приєднується ідеальне вирівнювання поверхні ґрунту за рахунок борін в кількості до трьох. Завдяки їм забезпечується створення бездоганної площини, як в поперечному так і в поздовжньому напрямку. Регулювання механічне або гідравлічне. Ідеально рівна поверхня – необхідна база для якісних і оперативних агротехнічних маніпуляцій. Швидкий посів з дотриманням глибини, оперативна та ефективна обробка в вегетаційний період і швидке прибирання з низькою стернею.

Розпушування на глибину

Культивуюча секція з лапами гарантує неймовірно м'яку та рівномірну культивацію ґрунту по всій ширині на задану глибину, яка повинна бути аналогічна глибині посіву, щоб насіння добре вкладалися на утрамбоване ложе та взаємодіяли з водою в землі. При експлуатації стрілчастих лап ґрунт підрізається по всій площі, що особливо актуально в питанні усунення бур'янів. Регулювання культивуючих секцій по глибині може виконуватися механічно або гідравлічно. Зворотну культивацію колії машини забезпечують надійні розпушувачі колії з великим діапазоном налаштування.

Виконуйте сім робочих маніпуляцій за один прохід з Falcon Komaktomat
Виконуйте сім робочих маніпуляцій за один прохід з Falcon Komaktomat
Безліч варіацій робочих органів

Найпоширеніша конфігурація машин Kompaktomat – це форма переднього спірального котка з планками та заднього котка crosskill разом з культивуючою секцією зі стрілчастими лапами з запобіганням пружинами. Цей пристрій пропонує найбільш широкий функціонал в самих різних умовах з бездоганною якістю роботи. За бажанням можна вибрати безліч інших варіантів безпосередньо під умови кожного окремого клієнта. На вибір надаються також котки ring, передбачені для вологих ґрунтів або подвійні crosskill з великою масою і збільшеною ріжучою здатністю в складних умовах. Секції лап можуть бути з долотами або стрілчастими лапами. Дуже затребувані передні пруткові борони типу Flexiboard, призначені, перш за все, для вологих і клейких ґрунтів.

Високий рівень продуктивності

Основоположною відмінністю машин Kompaktomat виступає висока робоча швидкість та продуктивність. При рекомендованій робочої швидкості 14 км / год продуктивність становить приблизно 1,2 га / год. Разом з тим забезпечується чудова ефективність та готовність до швидкої експлуатації за короткий час сезонних польових маніпуляцій. Так, інноваційна машина потужністю 330 к.с. при агрегатуванні з технікою Kompaktomat здатна обробити 12 га / год з витратою пального до 4-х л / га. За рахунок даної продуктивності вдається готувати ґрунт безпосередньо перед висівом і тим самим економити воду в ґрунті.

Економія насіння та передумова високої схожості

Скрупульозно підготовлений ґрунт під висів з ідеальним трамбуванням гарантує відмінні та рівномірні сходи. З цієї причини рівень дозування насіння може бути знижений і разом з тим можна забезпечити необхідну кількість майбутніх рослин і їх рівномірне розташування. Разом з тим суттєво спрощується агрономічний супровід висівів з потенціалом великої схожості. Ідеальне трамбування ґрунту та капілярне підняття води дає про себе знати не тільки при сходженні рослин, а й протягом усього терміну вегетації, перш за все в кінці при формуванні загальної врожайності.

З цієї причини Kompaktomat є запорукою якісної обробки ґрунту, спрощення подальших маніпуляцій, полегшення агрономічного супроводу посівів і прекрасної схожості.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин