Про компанію

Високий рівень точності висіву с новою сівалкою Fendt Momentum

Високий рівень точності висіву с новою сівалкою Fendt Momentum

Завдяки своїм високотехнічним висіваючим секціям і гнучкій рамі сівалка точного висіву рівномірно розподіляє продукт точно в ґрунті, в рази підвищуючи схожість. За допомогою спеціальних датчиків на Fendt MOMENTUM вдається фіксувати, аналізувати та розпізнавати відомості онлайн для кожної окремої секції, щоб можна було регулярно відслідковувати посівний процес.

Fendt MOMENTUM 16 має 16 рядів і раму 12 метрів шириною, відстань між рядами становить 70 см, а об'єм зернових баків – 4 581 л, об'єм опційного бака для рідких добрив – 3 785 л.

Оперативність та точність

За допомогою спеціального дозатора vSet Fendt MOMENTUM з'явилася можливість висівати найрізноманітніші види насіння на великих швидкостях. Дозування продукту відбувається з точністю в 99,5%. За допомогою трубки SpeedTube можна сіяти кукурудзу та сою зі швидкістю 16 км/год при максимальному вижимі за короткий час для оптимального врожаю.

Сівалка точного висіву легко адаптується під дрібне насіння, які точно також будуть відрізнятися високою якістю дозування та відмінною схожістю. Електричний двигун дозатора vDrive забезпечує ідеальну врожайність та рівномірність між насінням навіть при поворотах незалежність від різновиду насіння.

Високий рівень точності висіву с новою сівалкою Fendt Momentum
Високий рівень точності висіву с новою сівалкою Fendt Momentum
Адаптація до ґрунту

Тандемні колеса з плаваючою віссю знаходяться на одній лінії та ідеально адаптуються до рельєфу. Гнучка рама гарантує ідеальну позицію кожної окремої висіваючої секції для розміщення насіння. Так, за допомогою Fendt MOMENTUM вдається отримати рівномірність розміщення продукту. Для максимального повторення рельєфу гнучка конструкція рами поділена на три відділення. Запатентовані датчики положення управляють позицією гнучкої рами виходячи з положення секцій щодо рами. У підсумку, рама адаптується в процесі переміщення і без проблем пристосовується до горбистої місцевості.

Система притискного зусилля DeltaForce регулює тиск на секцію, виходячи з умов ґрунту та швидкості руху. За допомогою DeltaForce система завжди функціонує з потрібним зусиллям, що дозволяє насінню проникати на оптимальну глибину. Модулі vApply, розміщені на кожній окремій секції, управляють потоком і нормами внесення рідких добрив. З метою досягнення рівномірності росту насіння незалежно від умов на кожній окремій секції вноситься однакова кількість добрив.

Захист ґрунту

Щоб забезпечити ґрунту кращий захист Fendt MOMENTUM має допоміжну систему для контролю за вагою Load Logic з великим спектром варіацій розподілу маси. У підсумку, вдається досягти рівномірного розподілу ваги на кожне колесо або центр машини. Система накачування шин регулює в автоматичному режимі тиск шин виходячи з того, перевозиться сівалка по дорозі чи працює в полі, а також, який рівень наповненості баків. Тиск в шинах можна регулювати автоматично або вручну.

Колеса бічних секцій розташовані на їхніх краях, що дозволяє досягти стабілізації бічних секцій і забезпечує підтримку їх ваги. Крім того, це попереджає наїзд на рядки та дозволяє виключити утворення ущільнень між рядами.

Fendt MOMENTUM істотно підвищує потенційну навантажувальну властивість, забезпечуючи надійний захист ґрунту. Разом з тим вдається зменшити простої для заповнення в рази примножуючи результативність. Взаємодія розміщеного в одну лінію тандему з плаваючою віссю гарантує високі значення прохідності в полі та перевагу шин при перевезенні.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин