Про компанію

Візит на завод BERTHOUD


Партнерство компанії ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» та компанії BERTHOUD за багаторічну історію переросло в плідну співпрацю. Так, існує традиція організації поїздок на завод-виробник з діючими чи потенційними клієнтами. Нещодавно з Франції повернулась делегація клієнтів на чолі з торговим представником з продажу с-г техніки Цеппелін Україна Іллею Олександровим.

BERTHOUD1.png

В рамках поїздки делегатам було надано цікаву інформацію про історію та професійне становлення на світовому ринку найкращих обприскувачів BERTHOUD, відбулася презентація причіпних та самохідних моделей. Продемонстровані усі виробничі цехи та лінії, складальний конвеєр, склад запасних частин. Вже більше 100 років працівники заводу BERTHOUD розробляють нові технології, щоб пропонувати нашим клієнтам все більш надійні і ефективні обприскувачі.

BERTHOUD2.png

Друга частина заходу – це демонстрація техніки в полі. Високопродуктивний самохідний та надійний обприскувач RAPTOR 4240 чудово показав себе в роботі. Клієнтам була надана можливість особисто протестувати техніку, оцінити роботою підвіски обприскувача та штанг. У ході поїздки відвідали господарство французького фермера, що займається овочівництвом та експлуатує самохідний обприскувач. Під час зустрічі українські фермери обмінювались з іноземцями досвідом господарювання.

На батьківщину повернулись не лише з позитивними емоціями та теоретичними знаннями, але і з практичними порадами, щодо ведення бізнесу застосовуючи найкращу техніку виробника BERTHOUD.

ТОВ з ІІ «Цеппелін Україна ТОВ» виражає вдячність комерційному представнику заводу ВERTHOUD в Україні – Олені Пільтек – за запрошення, підтримку та організацію візиту.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин