Про компанію

Вибираємо пневматичну сівалку

Чим більшим асортиментом сільськогосподарська техніка представлена на ринку, тим більше уваги варто приділити вибору конкретної моделі. Для того щоб отримати максимальну віддачу від інвестицій спрямованих на придбання нової техніки, необхідно ще до її покупки зробити правильну оцінку техніки, необхідно ще до її покупки зробити правильну оцінку техніки, звернувши увагу на ряд ключових чинників, які безпосередньо впливають на ефективність.

Спираючись на багаторічний досвід поставки та обслуговування сільгосптехніки від провідних світових виробників для українського агропромислового комплексу, «Цеппелін Україна» дає свої рекомендації для вибору пневматичної сівалки.

У першу чергу сівалка має легко адатуватися до роботи з різними культурами, це дозволить гнучко реагувати на потреби ринку, рік від року міняючи вирощувані культурні рослини. Найбільш важливими характеристиками сівалок, що надають безпосередній вплив на майбутній урожай, є рівномірність посіву, точність загортання насіння і ефективність їх прикочування.


Приділивши увагу точному підбору потужності під наявний трактор і відповідності агрегату розмірами оброблюваного поля, фермери зможуть забезпечити найбільш оптимальні умови для роботи сівалки, що позитивно позначиться на її довговічності та дозволить скоротити операційні витрати.

Ще одним важливим фактором, що впливає на продуктивність робіт, є простота конструкції і зручність експлуатації. Брак часу в період посівних робіт набуває особливо гострого значення, тому прості й надійні агрегати дозволять мінімізувати зайві втрати настільки дорогоцінного часу. При цьому не варто забувати про функціональність сівалки, адже завдання фермера зводиться винятково до посівних робіт, а включає в себе цілий комплекс різних робіт. Така можливість, як внесення добрив за один прохід разом з посівним матеріалом, дозволить отримати додатковий бонус у вигляді зниження виробничих витрат.

Окремої уваги заслуговують показники продуктивності і надійності агрегатів. Від здатності сівалки швидко і своєчасно провести посівні роботи в значній мірі буде залежати врожайність, а несподівана поломка агрегату і його простий у «гарячий» період може і зовсім поставити під загрозу зриву весь сезон.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі "Посівна техніка".

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин