Про компанію

Високий рівень комфорту, як невід'ємний атрибут тракторів Massey Ferguson



До одних з найбільш пріоритетних факторів, які беруть до уваги фахівці компанії Massey Ferguson, коли працюють над створенням нових зразків техніки, є забезпечення для оператора комфортабельних умов роботи.

Підтвердженням цьому є встановлювані на машинах Massey Ferguson кабіни, в яких комфорт виняткового рівня забезпечується в незалежності від умов навколишнього середовища, виконуваних завдань і часу безперервного перебування всередині кабіни.

Ергономічне виконання органів управління, високий рівень автоматизації часто повторюваних завдань і автоматична система управління трансмісією дозволяють оператору трактора зберігати високу працездатність протягом всієї робочої зміни.

Massey Ferguson пропонує своїм клієнтам такі опції, що підвищують рівень комфорту:

Педальний/важільний режими


Робота всіх трансмісій Dyna можлива як в важільному, так і в педальному режимі. Автоматичне «беспедальне» перемикання з двома режимами управління вимагає від оператора мінімальних зусиль.










Підвіска кабіни


У конструкції механічної підвіски кабіни використовуються пружинні амортизатори і сайлентблоки, що дозволяє регулювати її вертикальні та горизонтальні переміщення, забезпечуючи виняткову плавність ходу. Система OptiRide Plus дозволяє гнучко регулювати жорсткість підвіски.









Система SpeedSteer


За допомогою SpeedSteer оператор має можливість управляти залежністю між кутами повороту керма і кутом повороту коліс.











Круїз-контроль


Режим передбачає можливість вибору 2-х швидкостей руху: робочої і швидкості для руху по смузі розвороту. Електронний регулятор обертів ВВП дозволяє одним натисканням кнопки задати потрібну частоту обертів двигуна










Джойстик


Ергономічний джойстик містить функції управління навантажувачем, що включають кнопки для швидкого перемикання напрямку руху на протилежний. Управління роботою трансмісії також здійснюється за допомогою джойстика.









Клімат-контроль


Замовник може укомплектувати трактор лише кондиціонером або повнофункціональної системою клімат-контролю, яка навіть в жаркий робочий день зробить простір усередині кабіни свіжим і приємним, а в холодні дні принесе всередину тепло.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин