Про компанію

Взаємовигідна співпраця протягом 5 років

Сільське господарство України — це важлива галузь економіки. Частка даного напрямку економіки у ВВП країни останніми роками постійно зростає і на даний момент становить близько 18%.

Одна з тенденцій розвитку галузі, котра прослідковується протягом останніх 10 років, — це постійна модернізація та розвиток як самої техніки, так і ринку продажу в країні.

Великі підприємства та приватні фермери потребують якісну сільгосптехніку для збільшення ефективності виконання сільськогосподарських робіт і зростання рівня врожаю з 1 га землі.

Протягом 20 років компанія “Цеппелін Україна” пропонує українським аграріям імпортну нову та б/у сільгосптехніку світових виробників: Valtra, Fendt, Gregoire Besson, CAT, SEM, Bourgault, Berthoud. Частину наших пропозицій ви зможете знайти на порталі Autoline, за посиланням: https://autoline.com.ua/zeppelin-agro/.

11223.jpg

Ми понад 5 років розміщуємо свою техніку на даному ресурсі. За час співпраці портал зарекомендував себе надійним та ефективним партнером із продажу сільськогосподарської техніки та супутнього обладнання.

Autoline — це один із найбільших спеціалізованих порталів в Україні, котрий почав роботу ще у 2002 році. Зараз портал представлений у 60 країнах світу. Ознайомитися з пропозиціями сільськогосподарської техніки від продавців з усього світу ви зможете за посиланням: https://autoline.com.ua/-/selhoztehnika--c200.

Основним напрямком діяльності нашої компанії є продаж сільськогосподарської техніки, розвиток довготривалого партнерства з нашими клієнтами. Принцип роботи компанії Autoline — обʼєднати продавців і покупців сільськогосподарської техніки та зробити їхню взаємодію продуктивною та безпечною. Саме завдяки цим принципам наша співпраця триває вже більше ніж 5 років і є взаємовигідною і продуктивною.

У сучасному світі користувачі все частіше здійснюють покупки в Інтернеті. Таку тенденцію наша компанія спостерігає і у сфері продажу сільгосптехніки. Саме тому ми вважаємо, що портали, подібні до Autoline — це той спосіб продажу транспорту і техніки, за яким стоїть майбутнє.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин