Про компанію

Як технології Fendt дозволяють захищати родючий ґрунт?

Як технології Fendt дозволяють захищати родючий ґрунт?

Техніка Fendt не просто результативно виконує свої завдання, але також і з особливою уважністю відноситься до вашого ґрунту. Плодючість ґрунту – це запорука гарного доходу. Всі моделі техніки Fendt мають мінімальну вагу та відрізняються високою вантажопідйомністю. Завдяки цьому вдається гнучко використовувати версії баластування – єдине вірне рішення для захисту ґрунту. Функція Vario Grip дозволяє оперативно і просто налаштувати тиск в шинах, розподіляючи масу по більшій площі. Чим менше в шинах міститься повітря, тим більше його в землі. Чим більша кількість ґрунтозачепів бере участь в одночасному взаємодії з ґрунтом, тим більша результативність передачі потужності. Унікальні технології Fendt дозволять забезпечити захист мільярдам мікроорганізмів в кожному кубічному метрі ґрунту, які відповідають за її здоровий стан і високу плодючість.

У світі існує не так багато плідних ґрунтів

Саме від якості землі залежить потенціал вашого врожаю. Тільки в Німеччині кожен день внаслідок неправильної обробки ґрунту відбуваються втрати близько 74 гектарів хорошої орної землі. Чверть з майже 12 мільйонів гектар сільськогосподарських угідь входить до групи підвищеного ризику в результаті ерозії, спровокованої вітрами на півночі країни і дощами на півдні. На кожному гектарі щороку трапляється регенерація від 100 до 1000 кг ґрунту. Якщо перерахувати на площу, шар землі, що відновлюється за рік становить від 0,01 до 0,1 міліметра. Застосовуючи інноваційні технології вирощування культур, обробки ґрунту та захисту рослин, фахівці прагнуть забезпечити продовольчі потреби зростаючого населення світу, збираючи кращі врожаї. У цей період під ґрунтом старанно працюють мільярди мікроорганізмів для забезпечення гарантії, що внесені насіння будуть правильно розвиватися. Серед них дощові черв'яки, комахи, одноклітинні, водорості, бактерії. Вся ця трудова бригада сприяє утворенню плодовитого шару й як наслідок збільшення врожайності. Разом з передовими рішеннями Fendt вам вдасться забезпечити їм надійний захист.

Як технології Fendt дозволяють захищати родючий ґрунт?
Як технології Fendt дозволяють захищати родючий ґрунт?
М'який захист ґрунту

При переміщенні трактора по полю, ґрунт підпадає під вплив маси техніки та її тягового зусилля. Для плодовитого шару це серйозний стресовий удар. Перевірена часом трансмісія Vario дозволяє м'яко передавати високу тягову силу. У зв'язку з тим, що механічного перемикання передач не виникає, а коефіцієнт передачі не має обмежень, різкі зміни в тяговому зусиллі, які здатні завдати шкоди ґрунту, відсутні, особливо при роботі з важким навісним обладнанням. Підсумком виступає постійне ефективне зчеплення з ґрунтом в поєднанні з довгостроковим захистом верхнього дрібнопористого шару ґрунту.

Розподіл крутного моменту

Трансмісія Fendt VarioDrive вперше реалізувала технологію розподілу крутного моменту, що виступає новим стандартом якості зчеплення з ґрунтом та його захисту. Крутний момент розподіляється виходячи з умов роботи: крутний момент завжди подається туди, де найбільше зчеплення з ґрунтом, гарантуючи водночас мінімальну пробуксовку. Відсутність жорсткого зв'язку між фронтальним і заднім мостами дає можливість відмови від звичної концепції роботи на розворотній смузі. Передній міст практично затягує трактор в поворот, що істотно знижує радіус розвороту. Разом з тим збільшується рівень захисту ґрунту, продуктивність функціонування трактора, зменшується паливна витрата, оскільки тепер немає необхідності здійснювати складні маневри в кінці смуги.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин