Про компанію

Як трактори Fendt захищають родючий ґрунт?

Як трактори Fendt захищають родючий ґрунт?

Трактори Fendt не просто на всі сто відсотків справляються зі своєю роботою, але й максимально бережно відносяться до ґрунту. Плодовитий ґрунт – це ваш хліб. Всі моделі тракторів Fendt відрізняються низькою масою і підвищеною вантажопідйомністю. Завдяки цьому вдається гнучко застосовувати варіанти баластування – єдине вірне рішення для захисту ґрунту. За допомогою функції Vario Grip можна оперативно і легко налаштувати тиск в шинах, розподіляючи масу по більшій площі. Чим менше повітря в шинах, тим менше його в ґрунті. Чим більше ґрунтозачепів одночасно у взаємодії з ґрунтом, тим більше сила передачі потужності. Преміальні технологічні рішення Fendt дозволять захистити мільярди мікроорганізмів в кожному міліметрі ґрунту, які відповідають за здоров'я ґрунту і плодючість.

Саме від якості ґрунту залежить Ваш успіх. Кожен день тільки в Німеччині зазнають збитків 74 гектара дорогоцінного орного ґрунту. Одна четверта з майже дванадцяти мільйонів гектар сільськогосподарських угідь знаходиться в зоні підвищеного ризику в результаті ерозії, яку провокують вітри та дощі. Щороку відбувається відновлення від 100 до 1000 га землі. Якщо перерахувати на площу, шар регенерованого ґрунту дорівнює всього від 0,01 до 0,1 міліметра. Вдаючись до інноваційних методик вирощування рослин, обробки і захисту культур, аграрії прагнуть закрити продовольчі потреби зростаючого населення світу, збираючи вражаючі врожаї. Разом з тим під ґрунтом старанно трудяться дрібні організми, які сприяють максимальному розвитку внесених Вами насінин. Серед них розрізняють дощових черв'яків і комах, які займаються спорудженням тунелів під землею, створюють родючий шар і збільшують схожість. З сучасними технологічними рішеннями Fendt ви зможете забезпечити їм захист 24 на 7.

Як трактори Fendt захищають родючий ґрунт?
Як трактори Fendt захищають родючий ґрунт?
Максимальний захист ґрунту

При переміщенні трактора по полю ґрунт піддається впливу маси машини і тягового зусилля. Це серйозний стрес для плідного шару. Надійна трансмісія Vario забезпечує передачу високої тягової потужності. У зв'язку з тим, що механічного перемикання передач не відбувається і коефіцієнт передачі не обмежений, немає різких змін тягового зусилля, здатних завдати серйозної шкоди ґрунту, особливо в процесі експлуатації з важким навісним обладнанням. В результаті відбувається постійне надійне зчеплення з ґрунтом в поєднанні з довгостроковим захистом верхнього дрібнопористого шару.

Розподіл крутного моменту

Сучасна трансмісія Fendt VarioDrive вперше впровадила систему розподілу крутного моменту, що задало високий стандарт якості зчеплення з ґрунтом та захисту ґрунту. Крутний момент розподіляється виходячи з умов роботи. Він завжди подається туди, де максимальне зчеплення з ґрунтом, забезпечуючи в той же час мінімальну пробуксовку. Відсутність тісної взаємодії між передніми і задніми мостами дає можливість відмови від звичної концепції роботи на повороті. Разом з тим значно збільшується рівень захисту ґрунту, підвищується продуктивність експлуатації трактора і скорочується паливна витрата, оскільки не потрібно виконувати складні маніпуляції в кінці смуги.

Провідна продуктивність

Всі трактори Fendt обладнані підвісним пристроєм фронтального моста, що забезпечує регулярний контакт коліс з ґрунтом. Створена спеціально для польових маніпуляцій підвіска якісно демпфує завдяки вертикальній вібрації навіть при роботах, які передбачають суттєві тягові зусилля. Всі колеса трактора регулярно знаходяться там, де необхідно – на ґрунті.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин