Про компанію

Як Valtra TwinTrack збільшує продуктивність оператора?

Як Valtra TwinTrack збільшує продуктивність оператора?

Valtra єдиний бренд, який пропонує із заводу функцію реверсивного ходу для тракторів потужністю 105 к.с. до 450 к.с.

Кожна машина виробляється з урахуванням певних потреб їх господарів. Технологія реверсивного ходу Twin Trac – одна з численних оригінальних функцій, за допомогою яких вдається збільшити продуктивність у рази.

Чому Twin Trac?

Система дозволяє якісно здійснювати різні завдання:

  • вражаючий огляд та керування навісними системами;
  • збільшена маневреність трактора;
  • зменшення ймовірності розтягування мускулатури шиї;
  • економія ресурсів: часу та пального.

У більшості випадків технологія реверсивного ходу Valtra не потребує спеціальної техніки, тому Ви можете експлуатувати свою.

Суттєва економія часу та пального

За даними досліджень на замовлення Valtra, організованим незалежним дослідницьким інститутом, застосування трактора, обладнаного технологією реверсивного ходу TwinTrac, дозволяє заощадити близько 12% часу і приблизно 11% пального в порівнянні з експлуатацією звичайним методом. Крім того, скошування сіна заднім ходом значно зменшує навантаження на шию і спину оператора.

Twin Trac не просто є допоміжною функцією. Це повноцінний трактор, створений для експлуатації в обох напрямках.

Як Valtra TwinTrack збільшує продуктивність оператора?
Як Valtra TwinTrack збільшує продуктивність оператора?
Вражаючий огляд навісних систем

При функціонуванні заднім ходом гарантується чудовий огляд навісних систем та робочої області. Багато типів знарядь також функціонують у передній частині, особливо попереду коліс трактора, зводячи до мінімуму роздавлювання врожаю до його проникнення в трактор. Під час експлуатації заднім ходом габаритна кабіна гарантує оптимальне робоче середовище.

Багатофункціональне робоче обладнання Twin Trac

За допомогою Twin Trac вдається підвищити функціонал трактора, не погіршуючи його інші функції. Позаду трактора розміщені всі гідравлічні приводи, сильний зчіпний механізм з позицією, що настроюється та багатошвидкісний ВОМ.

Зручний дизайн

Кабіна в задній частині обладнана допоміжними деталями управління, включаючи допоміжне рульове колесо та важіль перемикання рухом, а також газ, зчеплення та гальмо. У варіаціях Versu і Direct за рахунок підлокітника водія Valtra ARM всі частини управління переносяться назад при повороті крісла. Трактори Valtra поставляють із задньою педаллю акселератора. За допомогою цієї педалі можна підвищувати швидкість коливання двигуна з метою збільшення гідравлічного зусилля при здійсненні навантажувальних та земляних маніпуляцій.

Проста зміна напрямку руху

Робоче місце в тракторах Valtra розгортається на 180 градусів, що дозволяє вам без проблем змінити напрямок руху, не залишаючи свого робочого місця.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин