Про компанію

Які переваги оригінальних запчастин AGCO?

Які переваги оригінальних запчастин AGCO?

Цеппелін Україна пропонує широкий асортимент оригінальних мастил. Лінійка AGCO Parts спеціально була створена для сільськогосподарських машин і причіпних пристроїв. Вона складається з самих різних типів мастил, кожне з яких має своє призначення. Наприклад, моторне мастило забезпечує захист двигуна, який функціонує при високих значеннях температур. Трансмісійні мастила, маючи антиокислювальні та протизносні характеристики, підтримують функціональність механізмів, а гідравлічні гарантують безперебійну роботу мобільного устаткування і виключають виникнення відкладень.

Мастила першокласної якості AGCO Parts враховують властивості механізму тієї чи іншої моделі техніки, особливості її використання, агротехнічні цілі й сферу експлуатації. Крім цього, продуктова лінійка гарантує зменшення рівня споживання пального і витрати на обслуговування машин і техніки загалом.

Разом з тим витрати на мастильні матеріали не перевищують 5% від загальної ціни володіння.

Оригінальні мастила AGCO Parts відрізняються значним запасом експлуатаційних якостей, які потрібні для продуктивного вирішення завдань сільгосптехніки. Оригінальний комплекс властивостей мастильних матеріалів дозволяє пом'якшити вплив на навколишнє середовище, завдяки чому продовжується експлуатаційний період обладнання і досягається максимальна продуктивність.

AGCO Parts гарантує всесвітню підтримку запасних деталей для AGCO. Всі оригінальні деталі були створені, випробувані і сконструйовані тими фахівцями, що й техніка.

Переваги AGCO Parts:
  • величезний вибір аксесуарів, які створені спеціально в якості доповнення вашої техніки і підвищення її ефективності
  • підтримка необхідної продуктивності та цілісності
  • першокласна якість, яке гарантує максимальну надійність незалежно від умов
Чому варто купувати оригінальні запчастини?

Основна різниця між оригінальними запасними деталями та їх аналогами, виготовленими іншими виробниками, полягає у виробництві деталей. AGCO приділяє велику увагу правильній роботі і тривалому експлуатаційному періоду елементів.

Сама конструкція запасних деталей, технології виробництва і матеріали, як правило, унікальні для кожної окремої одиниці техніки. Це обумовлено тим, що останнім часом потужність і продуктивність обладнання суттєво зросли. Крім цього, збільшилися і вимоги до якості запасних деталей. Виробництво неоригінальних елементів ведеться за старими технологіями, які застосовувалися понад 10 і більше років тому. Відповідно, інший виробник не здатний забезпечити вам той необхідний рівень якості та надійності.

Оригінальні запчастини, які виготовлені на заводах AGCO, – це високі стандарти якості. Досягти такого результату вдалося за допомогою використання дорогих матеріалів та інноваційних рішень провідних інженерів. Більш висока ціна повністю себе виправдовує довгим терміном експлуатації та безперебійним функціонуванням.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин