Про компанію

Які технологічні рішення підвищують точність висіву в Fendt Momentum?

Які технологічні рішення підвищують точність висіву в Fendt Momentum?

Fendt MOMENTUM включає в себе цілий спектр опцій, які спільно роблять дану сівалку унікальною та надзвичайно точною машиною. Починаючи з очисної рами та закінчуючи системою внесення добрив, від очищувача рядків і до висіваючої секції – всі складові функціонують разом в повній гармонії. Передові рішення для високих економічних показників сільськогосподарської сфери.

Система розподілу маси Load Logic

Підвищений тиск в шинах гарантує оптимальне функціонування шин під високим навантаженням. Чим менше тиск, тим менше захищеність ґрунту. Спеціальний датчик на кожному колесі контролює рівень тиску. Система є авторегулятором тиску виходячи з навантаження сівалки, швидкості і своєчасно підібраного режиму.

Версії розподілу маси

Система розподілу ваги LoadLogic включає в себе гідравлічну систему регулювання маси по рамі. Пропонуються 3 режими розподілу:

  • Балансування;
  • Концентрація;
  • Копіювання рельєфу.

Режим балансування передбачає рівномірний розподіл маси на всі колеса. При концентрації навантаження знижується з бічних частин й цілком концентрується на тандемному шасі центральної секції. В режимі копіювання рельєфу активний притиск на бічні частини відключений.

Бак для рідких добрив

Fendt MOMENTUM представлений з 3785-літровим баком для внесення рідких засобів. Бак доповнюється з рівня ґрунту. Безпосередньо система дозування включає в себе модулі vApplyHD, вмонтовані на кожній секції. Потік і норма внесення в процесі посіву контролюються системою, щоб за будь-яких умов висіву можна було вносити оптимальне число рідких добрив.

Які технологічні рішення підвищують точність висіву в Fendt Momentum?
Які технологічні рішення підвищують точність висіву в Fendt Momentum?
Зернові бункери спареного типу

Два зернових бункера мають обсяг 4500 л, чого цілком достатньо для засіву 80 га з нормою висіву 10 насінин / м². Робочий процес невпинний і безперебійний. Для доступу до зернових бункерів є велика платформа.

Висіваюча секція

Секція оснащена електричним приводом для забезпечення кращого контролю висіву, SectionControl і компенсування на розворотах. Відмінна ступінь надійності складових - безсумнівний пріоритет. Точність вакуумного дозатора становить 99, 5%, система здатна взаємодіяти з насінням самого різного розміру і культур. Завдяки електричному приводу крок висіву може бути витриманий на будь-яких розворотах, а SectionControl може включати і виключати висіваючі секції з максимальною точністю.

Точний висів

Нерівності і вади рельєфу являють собою значну проблему для машин з великою робочою шириною. Досить нелегко забезпечити точний контакт з ґрунтом, щоб виключити ймовірність посиленого ущільнення ґрунту або втрати зв'язку з ним. Для рівномірності проростання особливо важлива точність висіву. При висіванні деяких видів насіння глибше інших результатом буде нерівномірне проростання. Ці окремі рослини будуть придушуватися іншими, через що не зможуть повноцінно розвиватися.

DeltaForce здатна вирішити це питання. Система вимірює вертикальний тиск на копіюючих колесах 200 раз за секунду на кожній окремій секції і регулює притискне зусилля належним способом. На додачу до автоматичного притискного зусилля MOMENTUM оснащені запатентованою рамою VCT. Датчики на висівних секціях завжди розміщують їх паралельно ґрунту, систематично копіюючи рельєф і притискаючи висіваючі секції. Пристрій VCT компенсує різницю висоти в рамках 165 см. Це все, що потрібно для рівномірного розвитку коренів і рослин по всій робочій поверхні.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин