Про компанію

Які технологічні рішення використовуються в тракторах Valtra?

Які технологічні рішення використовуються в тракторах Valtra?

Системи Valtra повністю інтегровані в моделі Т серії в комплектації Vesru. Найефективніші рішення завжди під рукою. Всіма функціями можна керувати з підлокітника SmartTouch за допомогою тільки двох дотиків. Опції дозволяють збільшити ефективність і скоротити витрати.

Auto Guide є системою автоуправління керма. Valtra пропонує два типи антен: Trimble, Novatel.

За допомогою антени Trimble можна підтримувати різноманітні сигнали коригування. Auto Guide безперебійно працює протягом 20 хвилин. Використання цієї технології дозволить вам оптимізувати оброблювану зону, скоротити перекриття і робити все оперативно, економлячи ресурси. Оскільки робітник не концентрується на рульовому управлінні, він не втомлюється, що дозволяє йому виконати значно більший пласт роботи.

ISOBUS є технологією, яка разом з Valtra SmartTouch надає можливість управління ISOBUS-сумісною причіпною технікою.

Система надає можливість швидкого підключення і забезпечує чудовий рівень контролю, необхідний для точного землеробства. ISOBUS переводить сумісну техніку в режим під'єднання і роботи. В процесі з'єднання обладнання до трактора Valtra всі необхідні дані в терміновому порядку завантажуються в термінал.

Section Control дозволяє автоматично управляти секціями причіпного пристрою і забезпечує відсутність вторинних перекриттів.

Система Varaible Rate Control забезпечує можливість внесення якісних матеріалів на різні області поля. Витрату можна виявити з урахуванням карт диференційованої норми. Істотний плюс в ймовірності максимально точного виявлення і планування операційних витрат. VRC забезпечує одночасну роботу з п'ятьма типами продуктів.

За допомогою Task Dock можна зберігати важливі дані, документувати і робити швидкий аналіз. За допомогою Smart Touch можна також створювати завдання на ПК і переносити їх в Smart Touch термінал. Передача даних з тракторів на ПК здійснюється за допомогою USB-накопичувача.

TaskDoc Pro пропонує величезний перелік оброблюваних даних і можливість передачі з машини на пристрій і назад за допомогою інтернету.

Valtra Connect систематично фіксує дані про пріоритетні параметри функціонування обладнання та його місце розташування. Система відображає історію і те, що відбувається в даний момент. Відомості доступні в будь-який час і місці. Вони дозволяють спрогнозувати потреби в ТО.

Valtra Connect дозволяє управляти особистим парком, відстежувати ефективність використання з етапами закінчення актуальних процесів. Технологія надає дані, які потрібні для забезпечення необхідних показників використання, зниження витрат і збільшення часу безперебійної експлуатації.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин