Про компанію

Заслуги працівників заводу Banner Lane увічнені пам'ятним меморіалом

Компанія Massey Ferguson та її головний офіс AGCO подарували заводу Banner Lane ексклюзивний пам'ятник, виконаний з граніту та бронзи в знак визнання величезного внеску співробітників заводу у світовий розвиток сільськогосподарської техніки та механізацію непростого праці аграріїв. Протягом 1946-2003 року на виробничих площах Banner Lane в Тайл Хілл було зібрано більш ніж 3,3 мільйона тракторів марки Massey Ferguson та Ferguson.

Встановлена на гранітній основі бронзова плита виконана у формі барельєфа, на якому знаходиться зображення першої та останньої моделей випущених на Banner Lane тракторів, а також портрет піонера сучасного тракторобудування Гаррі Фергюсона, який є одним із співзасновників Massey Ferguson.

Про важливість і масштабність даної події свідчить той факт, що на церемонії відкриття меморіалу був присутній управляючий директор і віце-президент Massey Ferguson Річард Марквелл, який у присутності високопоставлених гостей представив подарунок меру Ковентрі, члену міської ради Хейзел Нунан. Символічно, що участь у цьому заході також брали працюючі нині ветерани Massey Ferguson та AGCO, серед яких був присутній і Тед Еверетт, що має на сьогоднішній день найбільш тривалий стаж роботи в Massey Ferguson.

У своїй промові Річард Марквелл, зазначив, що трактори, виготовлені на Banner Lane, є невід'ємною частиною всієї автобудівельній галузі Ковентрі. А відкритий сьогодні пам'ятник, є даниною подяки тим людьми, які впродовж більш ніж 60 років працювали тут душа в душу, створюючи одну з найвідоміших на сьогоднішній день марку техніки для сільського господарства. Сьогоднішнє неухильне зростання і розвиток Massey Ferguson стали можливі завдяки особистому внеску кожного співробітника Banner Lane.

Хейзел Нунан в своєму слові щиро подякувала Massey Ferguson за цей чудовий монумент і зазначила незгладимий слід, який залишили в житті міста працівники заводу Banner Lane. Не забула Хейзел Нунан згадати і той факт, що завдяки саме тракторів MF була отримана не тільки мільйонна прибуток, але і сформувалася потужна репутація Ковентрі, як світового центру індустріального будівництва. Даний пам'ятний знак є свідченням великих людських досягнень і стане вагомим доповненням до культурної вигляду міста.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин