Про компанію

Завод Massey Ferguson став володарем престижної премії «Завод року 2016»

Підприємство з виробництва тракторів та іншої сільгосптехніки Massey Ferguson, що входить до складу AGCO (інтернаціональний виробник агропромислового обладнання) стало володарем високопрестижной премії «Завод року 2016». Завод, розташований в районі Пікардія, випередив 10 інших конкурсантів, що представляють собою різні індустрії агропромисловості.

Організаторами конкурсу стало одне з французьких індустріальних видань - журнал L'Usine Nouvelle, а також консалтингова компанія Boston CG. Конкурсанти оцінювалися за показниками впровадження трансформаційних принципів, критерієм продуктивності, показником якості продукту, що випускається, займаної частки ринку і конкурентній перевазі.

На своєму заводі, який розташовується в місті Бове, компанія AGCO випускає тракторну продукцію Massey Ferguson, продуктивність двигунів яких становить 75-400 кінських сил. Щороку на заводі виробляється близько п'ятнадцяти тисяч од. техніки, велика частина якої виробляється для продажу на світовому ринку агротехніки. Тільки за 2015 рік компанія представила світу 4 нові серії продукції.

 

Винагородою удостоївся проект систематизованої реорганізації і перетворення - Fast Forward. Було помічене значне зростання показників, причиною якого сміливо можна назвати впровадження технологій зменшення виробничих витрат, системи координації робочого простору, а також дотримання стратегічного напрямку постійного вдосконалення. Крім того, судді конкурсу відзначили систему підвищення якості, а також участь співробітників в проекті переорганізації заводу. Показник задоволеності клієнтів технікою MF говорить про те, що сукупність кінцевих покупців, яких в найвищому ступені задовольняють функціональні характеристиками техніки, за останні 5 років зросла до 94%. Крім цього, з 2014 року відсоток нормативної невідповідності виробництва знизився на 40%.

Керуючий, Р. Марквелл, прокоментував отримання нагороди заводом: «Досягнення подібної нагороди - стало для нас великою честю. Наша першість - заслуга всіх працівників підприємства, які безпосередньо брали участь в глобальній реорганізації заводу. Даний успіх для нас - нова вершина на стезі безперервного прагнення до бездоганності. Ми намагаємося, щоб наші споживачі могли користуватися лише самою модернізованою технікою в своєму землеробському житті. Найвища якість виробництва - це основоположний принцип високонадійності і експлуатаційної довговічності аграрної техніки Massey Ferguson. Разом з новітніми задумами і ергономічними дизайнерськими поглядами наша марка продовжує рухатися тільки вперед. Даний виграш став вагомим поповненням в ряду вже отриманих міжнародних визнань, таких як «Кращий експортер Франції» та ін.»

Віце-президент французького заводу додав, що запорукою досягнутої перемоги стало прагнення до постійного розвитку компанії і беззаперечна відповідальність кожного співробітника заводу за кожну одиницю техніки, яка зійшла з виробничого конвеєра.

Більш детальну інформацію про високоякісну техніку світового класу ви можете отримати в розділі техніка Massey Ferguson.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин