Про компанію

Збільшення результативності робіт з пневматичними бункерами Bourgault

Збільшення результативності робіт з пневматичними бункерами Bourgault

Пневматичні бункери Bourgault лінійки 7000 характеризуються плавністю, простотою і точністю системи дозування матеріалу, а також іншими особливостями дизайну, які спрощують роботу і збільшують її результативність.

Патентований багатосекційний пристрій бункера Bourgault KNEXTM з можливістю об'єднання секцій забезпечує бездоганну адаптивність до умов посіву та господарським нормам. 3 або 4-х секційний поділ бункера забезпечує ефективне застосування загального обсягу в незалежності від норм висіву та різновидів використовуваного продукту.

Міняти внутрішню частину бункера можна за лічені хвилини за допомогою сполучних портів. Пневматичні бункера Bourgault забезпечують ні з чим незрівнянну гнучкість функціонування.

Точне вимірювання продукту

Система вимірювання PDM Plus являє собою серце сполучних бункерів лінійки 7000.

Створені з високоміцного пластика або металу вимірювальні шнеки в поєднанні з ідеально підібраними калібрувальними діафрагмами забезпечують високу точність вимірювання продукту і низькі витрати на ТО навіть при взаємодії з проблемним продуктом, наприклад, протравленим насінням та окремими різновидами добрив.

Система вимірювання PDM Plus акуратно поводиться з насінням, навіть з такими, як бобові, що було доведено в ході проведення незалежних досліджень інституту PAMI.

Вимірювальна камера горизонтальної подачі гарантує точне вимірювання норми навіть при мінімальному рівні продукту в бункері. У той час, як котушкові дозатори, які застосовуються на агрегатах інших виробників, можуть давати помилкові показники вимірювання продукту при невеликому наповненні бункера.

Люк для очищення, що знаходиться в нижній частині, забезпечує легке очищення бункера і обстеження вимірювального шнека.

Варіатор плавного вимірювання швидкостей вимірювального шнека

Модернізований пристрій безступеневої трансмісії з плавним регулюванням передач забезпечує збереження точної норми висіву.

Легким натисканням кнопки система CRA забезпечує регулювання норми внесення матеріалу для кожного дозатора машини з кабіни. Електричний варіатор, впроваджений на кожній трансмісії, регулює норму продукту дистанційно. З метою зручного налаштування норми висіву в процесі калібрування на бункері розміщений 2-й блок керування.

Запатентована система гідравлічного калібрування

З легкістю отримуйте зразок матеріалу. Завдяки швидкості і простоті калібрування вдається набирати зразки більшого обсягу для більш точних налаштувань.

Легке й безпроблемна очищення бункера

Фермери, які працювали з пневматичними бункерами конкуруючих брендів, відзначили легке й оперативну очищення бункерів Bourgault. Все, що необхідно зробити оператору для очищення бункера, – це зняти 2 болта, які утримують люк під камерою, що гарантує акуратне засипання продукту в ківш шнека.

Збільшення результативності робіт з пневматичними бункерами Bourgault
Збільшення результативності робіт з пневматичними бункерами Bourgault
Технічні особливості

Bourgault представляє завантажувальні і розвантажувальні шнеки під всі розміри бункерів. Легкість застосування та швидкість забезпечують оперативне завантаження бункера і повернення до посівних робіт. Контроль шнеків кожного типу проводиться з ґрунту і верху бункера.

Гідравлічний конвеєр 25 см в діаметрі та зі стрічкою 38 см забезпечує оперативне завантаження бункера моделі 7550 ST. Крім високої продуктивності цей конвеєр гарантує повне очищення робочої зони від матеріалу. Встановлюється позиція конвеєра пультом дистанційного керування. Низькопрофільний приймальний лоток відкриває доступ до напівпричепів з розвантаженням через дно.

Шнек Deluxe оперативно виробляє навантаження бункера моделей 7550 ST стандарт і 7450, забезпечуючи повернення до роботи протягом 25 хвилин. Шнек зберігає свою позицію навіть за умови функціонування на нерівній поверхні і при сильному вітрі. За допомогою низкопрофильного приймального лотка вдається наповнювати бункер з напівпричепів з розвантаженням через дно.

Традиційний шнек 25 см в діаметрі для моделі 7450 і 20 см для моделей 7350 і 7280. Розворот традиційного шнека виконується гідравлічно. Висота контролюється вручну. Шнек (20 см) повністю керований вручну. Обидва варіанти можуть додатково оснащуватися гідравлічної лінією для підвищення швидкості навантаження.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин