Про компанію

Zeppelin Smart Solutions - інноваційна система моніторингу

Zeppelin Smart Solutions - інноваційна система моніторингу

Поки весь світ пристосовується до віддаленої роботи, ми не припиняємо контроль за технічним станом Вашої техніки. Система моніторингу ZEPPELIN SMART SOLUTIONS на відстані відслідковує інформацію про технічний стан, напрацювання та місцезнаходження техніки. Інтерфейс системи дозволяє переглядати дані змішаного парку техніки.

Система моніторингу допоможе дізнатися місцезнаходження найближчого сервісного екіпажу, адже усі сервісні автомобілі компанії “Цеппелін Україна” підключені та доступні для моніторингу на одній платформі у режимі 24/7! Система моніторингу ZEPPELIN SMART SOLUTIONS надає інформацію про місцезнаходження, поточні технічні показники, а також будь-які аварійні ситуації, що можуть виникнути в процесі виконання робіт. Через систему моніторингу зручно відстежувати ефективність роботи техніки у полі та слідкувати за графіком технічного обслуговування, а контроль належного використання техніки мінімізує ризик непланових ремонтів.

Zeppelin Smart Solution

Ви, як і завжди, можете розраховувати на нашу підтримку, повністю або частково довіривши обслуговування своєї техніки спеціалістам компанії “Цеппелін Україна”, які готові взяти на себе:

  • відстеження напрацювання
  • планування і виконання профілактичного обслуговування
  • регулярне надання інформацію про стан парку техніки
Zeppelin Smart Solution

Уявіть собі, що про заміну мастила, планове обслуговування або створення резерву запасних частин для обладнання подбаємо ми, звільнивши Вам час на ведення бізнесу. У цей складний час ми дбаємо про Ваші цінні активи і працюємо, щоб знизити експлуатаційні витрати при одночасному підвищенні ефективності машин.

Детальніше про систему Zeppelin Smart Solutions: http://zeppelin-agro.com.ua/service/zeppelin-smart-solutions/

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин