Про компанію

Zeppelin Smart Solutions

Система керування агрообладнанням

Своєчасне отримання точних даних локації, особливостей експлуатації та загального стану техніки може серйозно вплинути на результативність роботи і забезпечити зниження витрат в цілому. Завдяки Zeppelin Smart Solutions вдається надавати необхідну інформацію в потрібний час.

  • Оперативне отримання даних по всьому парку техніки дозволяє досягти лояльного віддаленого контролю, виявлення об'єктів тощо. Сучасна техніка дозволяє працювати безперервно незалежно від обставин. Відкрита архітектура дає можливість ознайомлення з інформацією парку техніки за допомогою інтерфейсу. Ці відомості можна легко відсилати в інше комерційне програмне забезпечення, спрощуючи попередній збір даних і їх повторне застосування.
  • Зниження ціни і експлуатаційних витрат. Система надає відомості, які дозволяють розподіляти техніку за необхідними зонами, роблячи застосування максимально продуктивним. Можна легко задати межі робочого простору і налагодити попередження системи безпеки з метою обмеження небажаної експлуатації.
  • Вдосконалений і зрозумілий інтерфейс. Інноваційна система Zeppelin Smart Solutions дає можливість використання плюсів мобільних мереж з розширенням області покриття і місця функціонування.


Великі можливості для кращих результатів

Повне керування парком техніки

  • Завдяки картам вдається оперативно знайти потрібну техніку і робочі зони
  • Зведені відомості включають в себе дані з усіх машин
  • Налаштування дають можливість швидко переглядати конкретні категорії машин, техніку на робочій зоні, де експлуатується обладнання тощо

Окреме регулювання об'єктами

  • Відстеження руху в будь-який час
  • Контроль палива, часу експлуатації, простою та інше
  • Легке знаходження і детальний перегляд даних про кожну машину
  • Виявлення географічних кордонів робочої області
  • Статистичні відомості про роботу машини: лічильники, мотогодини, витрата палива

Нижче наведені 6 методів, за допомогою яких отримані відомості допоможуть в управлінні технікою і зниженні витрат:

  1. Ведення обліку. Дані про історію техніки, термін служби і витрати збираються автоматично. Такі записи дозволяють виявляти високі витрати або проблемні області, а також контролювати технічний процес.
  2. Навчання оператора. Практичні принципи використання істотно впливають на показники і знос складових. Ви можете контролювати свою роботу щодня за допомогою дистанційного керування з метою виявлення можливостей навчання та заохочення за якісно виконану роботу.
  3. Аналіз проб масел і гідравлічних рідин S.O.S. Це дозволить оперативно вжити заходів на основі даних і рекомендацій фахівця з моніторингу.
  4. Своєчасний ремонт при виникненні технічних неполадок. Використовуючи відомості обладнання можна виявити проблеми на ранній стадії. Ці дані дозволять швидко скласти графік ремонтування для виключення поломок і мінімізації витрат.
  5. Профілактичне обслуговування. З метою регламентації і здійснення робіт з техобслуговування використовуються дані електронних попереджень.
  6. Технічні інспекції. Забезпечуються перевірки на предмет присутності диму і витоків, погіршення експлуатаційних характеристик.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин