Про компанію

Зернова сівалка Challenger CH9500

Продукція компанії Challenger користується довірою в 140 країнах світу. Вона відрізняється інноваційністю технічних рішень, високим рівнем інженерного мистецтва і орієнтованістю на інтереси різних споживачів.

Сівалки компанії Challenger - високопродуктивні і надійні в експлуатації, забезпечують точне дозування, розподіл, закладення насіння/добрива і прикочування.

Зернова сівалка Challenger CH9500 виділяється високою функціональною гнучкістю, що дозволяє її експлуатацію в різних умовах, включаючи і найбільш важкі для сільгосптехніки технології мінімальної і нульової обробки грунту.

Не важливо в яких умовах потрібно працювати, зернові механічні сівалки Challenger CH9500 забезпечать високоякісний посів в найкоротші терміни. Для правильної роботи агрегату потрібен трактор потужністю не менше 270 к.с.

Завдяки вдосконаленій конструкції, сівалка отримала посилену важку раму, більш місткий зерновий бункер, універсальні сошники дводискового типу і окрему додаткову систему для внесення мінеральних добрив.


На відміну від інших моделей зернових сівалок, Challenger CH9500 має унікальні технічні характеристики:

Робоча ширина, м

9,1

Ширина міжрядь, см

19,0

Кількість сошників, шт

48

Загальний обсяг бункерів, л

3963

Загальний обсяг насіннєвих баків, л

2537

Транспортна ширина, м

4,25

Вага, кг

9552

Необхідна потужність трактора, к.с.

200-250


Сівалка оснащена універсальними сошниками «Heads Up» з високою точністю і рівномірністю посіву при максимально простому регулюванні глибини висіву шляхом установки необхідного тиску сошника на грунт.

Зернові механічні сівалки забезпечують рівномірну подачу насіння в кожен сошник не залежно від складності рельєфу поля і нахилу сівалки.

Компанія «Цеппелін Україна» здійснює не тільки продаж техніки, а й її повне інформаційно-технічне забезпечення протягом всього терміну експлуатації. Розвинена мережа сервісних центрів, продумана логістика і наявність мобільних сервісних бригад є гарантією того, що всі послуги та необхідні запчастини для сільгосптехніки наші клієнти отримують в найкоротші терміни.

За бажанням клієнта, можливе придбання зернових механічних сівалок моделей CH9500 з додатковою комплектацією очищувачів сошників. Завдяки такому обладнанню, можна уникнути накопичення пожнивних залишків на сошниках. Очищувачі гарантують рівномірний висів та максимальну продуктивність.

За додатковою інформацією звертайтесь за номером — 0 800 300 350, або слідкуйте за останніми новинами та акційними ціновими пропозиціями на нашому сайті «Цеппелін Україна».


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин