Про компанію

Жатки на комбайнах Fendt: правильний вибір для кожної культури

У власників Fendt завжди є вибір

Найважливішим фактором ефективного збору врожаю і якості обмолоту є рівномірність подачі зерна. Саме цим відрізняються комбайни Fendt з жатками FreeFlow и PowerFlow.

Жатка PowerFlow

Жатки PowerFlow чудово підтверджують свою максимальну продуктивність протягом більше 35 років. Великий зазор між ріжучим апаратом і шнеком полегшує прибирання високорослих культур. Стрічковий транспортер жатки PowerFlow подає зернову масу безпосередньо на шнек. Це гарантує рівномірну подачу врожаю колоссям вперед для всіх видів сільськогосподарських культур і, тим самим, забезпечує найкращу якість обмолоту і надзвичайно високу пропускну здатність.

Жатка FreeFlow

Жатки FreeFlow доступні з робочою шириною від 4,80 до 7,60 м. Жатки відрізняються міцною конструкцією і відмінною ремонтопридатністю, завдяки болтовим з'єднанням компонентів. Висока швидкість роботи жатки - до 1254 зрізів в хвилину - гарантує чистий зріз при мінімальних витратах потужності. Подаючий шнек діаметром 610 мм швидко і рівномірно подає урожай в зерновий елеватор, забезпечуючи максимальну робочу ширину і найкращі результати збирання врожаю.


Автоматичні системи управління жаткою

Управління автоматичними функціями, такими як вирівнювання жатки AutoLevel, регулювання висоти зрізу, опорного тиску і автоматичного опускання жатки може здійснюватися безпосередньо з крісла оператора. При необхідності всі параметри можуть бути перевірені і відрегульовані з екрану терміналу Varioterminal 10.4-B. Високий ступінь автоматизації полегшує роботу, знижує стомлюваність оператора і дозволяє підтримувати оптимальну висоту зрізу навіть для широких жаток.


Переваги жаток FreeFlow і PowerFlow:

  • стандартний універсальний блок під'єднання забезпечує швидке переналагодження при зміні поля;

  • по всій ширині жатки FreeFlow розташовані подаючі пальці, що збільшують пропускну здатність подаючого шнека і гарантують активну і швидку подачу на зерновий елеватор;

  • в жатці використовується найкраща в галузі система ножів Schuhmacher. Швидкість різання становить 1254 зрізів/хв, і, завдяки механізму самоочищення, ножі постійно залишаються гострими;

  • механізм активної подачі PowerFeed забезпечує рівномірне переміщення зернової маси від жатки на зерновий елеватор;

  • стандартна система вирівнювання жатки AutoLevel гарантує сталість висоти зрізу по всій ширин;

  • додатковий шнек для ріпаку збільшує потік зернової маси на елеватор високостеблевих культур, підвищуючи продуктивність комбайна;

  • завдяки активній подачі зернової маси від ножів до шнек, жатка PowerFlow відрізняється високою продуктивністю, особливо при збиранні полеглих культур.


Захист і підтримка. Завжди, коли це необхідно

Компанія «Цеппелін Україна» - офіційний дилер Fendt. За консультаціями звертайтеся до нашої команди фахівців за номером: 0 800 300 350.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин