Про компанію

Зручність збору врожаю з комбайном Fendt IDEAL

Зручність збору врожаю з комбайном Fendt IDEAL
Ідеальна видимість з кабіни

Fendt VisionCab була сконструйована так, щоб забезпечити операторам найкращий робочий простір та надати найкращу оглядовість навісного обладнання. Для цього вона обладнана лобовим склом, яке гарантує панорамний огляд. Низький відсоток шуму забезпечує максимально приємну робочу обстановку. Кабіна настільки вільна, що навіть оператори з високим зростом будуть себе відчувати комфортно.

Ергономічне крісло

В Fendt Ideal встановлюють одне з двох, за бажанням, крісел: традиційне з тканинною оббивкою або зі шкіри преміум сегменту з активною вентиляцією. Можна встановити також сидіння зі шкіри для інструктора, під яким знаходиться холодильник об'ємом 28,5 літрів. У разі відкидання спинки крісла відкривається доступ до двох практичних тримачів пляшок і секція для зберігання паперів.

Все під контролем

Легке і просте керування комбайном в повній мірі відповідає схемі управління на тракторах FendtVario: всі органи розміщені на підлокітнику, який вміщує ергономічний джойстик і мембранні кнопки, перекидні перемикачі, які керують опціями обладнання. Для головних регулювань комбайна передбачений невеликий екран. Varioterminal 10.4 забезпечує також можливість швидкої зміни налаштувань техніки методом натискання кнопок на сенсорному дисплеї або клавіатурі. З метою виконання розширеного управління опціями комбайна через IDEALharvest буде цілком достатньо встановити iPAD в надійний кронштейн.

Зручність збору врожаю з комбайном Fendt IDEAL
Зручність збору врожаю з комбайном Fendt IDEAL
Якісний збір врожаю

З IDEALharvest машини Fendt IDEAL задають нові стандарти в області автоматизації керування технікою: Fendt IDEAL – це справжня революція, яка здатна зробити всі маніпуляції автоматизованими. Вся інформація надається акустичними датчиками MAD, які потрібні для авторегулювання попередньо підібраної тактики збору врожаю і досягнення ідеальних результатів обмолоту.

Оператор може оперативно зробити вибір з трьох основних тактик збору врожаю – мінімізація кількості битого продукту, зведення до мінімуму втрат зерна або оптимізація чистоти. Також за допомогою повзунка ви можете задати пріоритет пропускної здатності. Швидкість функціонування ротора і вентилятора, зазори верхніх і нижніх решіт і швидкість ходу комбайна регулярно підлаштовуються і змінюються згідно з підібраною стратегією.

Крім того, IDEALharvest також відображає потік культури через машину в реальному часі, і ви можете користуватися цією інформацією для аналізу поточного розподілу врожаю. На підставі параметрів, які надаються з встановлених датчиків на моніторі в режимі реального часу показується кількість переміщення зерна і його втрати. Якість продукту контролюється за допомогою камери Grain Quality Cam.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин