Про компанію

Встигніть укласти контракт на сервісне обслуговування за старими цінами

Акцію завершено

Компанія «Цеппелін Україна» дбає про кожного клієнта! Придбавши у нас сільськогосподарську техніку, ви отримаєте не лише надійний агрегат, а й якісну післяпродажну підтримку. Ми прагнемо бути для вас надійним партнером, який здійснює консультативну та сервісну підтримку, а також забезпечує запчастинами за будь-якої потреби.

Компанія «Цеппелін Україна» пропонує укласти CSA контракт (Contract Service Arrangement). Він являє собою не просто ТО, а комплексний продукт, який дозволить не турбуватися про стан техніки і зосередити всі зусилля на веденні основного бізнесу. Контракти складаються індивідуально для задоволення потреб кожного клієнта.

CSA контракт - це угода між клієнтом і компанією «Цеппелін Україна», яка дозволяє знизити загальні витрати на одиницю техніки. Це комплекс рішень, що включає в себе 3 рівні: починаючи з базового оснащення техніки системою віддаленого моніторингу обладнання та закінчуючи технічною підтримкою і обслуговуванням вашого парку техніки професійною командою співробітників «Цеппелін Україна».

  • ДОСТУП

Підключає вас до системи віддаленого моніторингу Product Link™ та його WEB інтерфейсу VisionLink®. Разом вони дають вам простий доступ до даних, що генеруються обладнанням. Ви зможете відслідковувати, скільки палива кожна машина використовує, коли працює на холостому ходу або під навантаженням, коли планується обслуговування, і чи є щось, що вимагає вашої уваги.

  • ПОРАДА

Надає вам комплексну програму моніторингу стану від досвідчених консультантів по обладнанню. Наші фахівці забезпечать проактивні пропозиції по обслуговуванню ваших машин на основі вхідних даних, історії обладнання, аналізу рідини і т.д. Ви отримаєте рекомендації, які допоможуть зберегти ваше обладнання в робочому стані і знизити експлуатаційні витрати.

  • ПІДТРИМКА

Знімає частину навантаження управління обладнанням з ваших плечей - обслуговуванням вашої техніки повністю або частково займаються фахівці «Цеппелін Україна». Ми будемо стежити за вашими машинами, відстежувати мотогодини і піклуватися про планування і виконання вашого профілактичного обслуговування. Крім того, ми будемо регулярно надавати звіти на стан вашого парку техніки.

Оберіть необхідний рівень підтримки і переконайтеся в його ефективності!

Більш детальну інформацію можна отримати зателефонувавши за номером: 0 800 300 350

Переваги сервісного контрактного обслуговування:

  • зниження витрат через незапланований простій техніки;
  • наявність запчастин під ваш графік виконання ТО;
  • збільшення моторесурсу техніки;
  • збільшення продуктивності техніки;
  • зменшення можливої ​​похибки від проведення ремонту власними силами;
  • можливість довгострокового планування витрат (пакет розраховується на рік і більше);
  • захист від фінансових ризиків: гарантія на роботи та запасні частини, фіксовані ціни;
  • збільшення вартості машини при перепродажі.

Встигніть укласти контракт на сервісне обслуговування за старими цінами до 31.03.2019 року!

до всіх спеціальних пропозицій

Наші фахівці допоможуть Вам підібрати с\г техніку і необхідні комплектуючі.

offer-picture