Про компанію

Великий. Потужний. Унікальний. Fendt 1000 Vario

Великий. Потужний. Унікальний. Саме так охарактеризували Fendt 1000 Vario перші покупці. Випробуйте реальну потужність, відмінні тягові характеристики, простоту управління і інтелектуальний зв'язок - техніка серії вже доступна для попереднього замовлення в Україні!

Передові технології Fendt

Всі компоненти, від двигуна до трансмісії, вентилятора і гідравліки, тисячної серії розроблені спеціально для передачі потужності під час роботи і низького споживання палива. При цьому трактори серії відрізняються високою маневреністю, низькою спорядженою масою і високим корисним навантаженням. А за рахунок швидкого аналізу даних, новітнє програмне забезпечення дозволяє підвищити ефективність вже в момент виконуваних операцій.


Потужність до 500 к.с.

Серія Fendt 1000 Vario унікальна в своєму сегменті. Потужність техніки досягає позначки в 500 кінських сил (що робить його незамінним на важких тягових роботах). При цьому, інженерам вдалося зберегти звичну Фенду маневреність і легкість управління.

Швидкість і економічність

Трактори Fendt 1000 Vario здатні розвивати швидкість до 60 км/год. За рахунок цього, техніка може швидко переміщатися з одного робочого майданчика, на інший. При транспортувальних роботах швидкість 40 км/год досягається при частоті 950 оборотів двигуна в хвилину.

Рух в зворотному напрямку

Реверсивний привід буде особливо корисний на лісових і транспортувальних роботах при використанні гака. При цьому оператор зможе максимально зосередитися на виконанні поставлених завдань - водійське крісло з усіма елементами управління (в тому числі рульовим колесом) повертається на 180°.  

 

Збільшена кількість шин для захисту грунту

Міцні мости Fendt 1000 Vario можуть витримати здвоєні і навіть строєні шини. Завдяки цьому вага машини розподіляється на велику площу опорної поверхні, що не шкодить грунту.

Різна ширина колії - численні можливості застосування

Можливості тракторів тисячної серії не обмежені навіть шириною колії. Для роботи з просапними культурами ширина може досягати 1,5 метра.

Простота роботи з причепом

Завдяки зйомній буксирній тязі та комфортному баластуванню трактор Fendt 1000 Vario може переміщати будь-які вантажі та є сумісним з широким сегментом навісного обладнання.

Ідеальне робоче місце

Пневматична підвіска, клімат-контроль, розширена спинка сидіння, багатофункціональний підлокітник, шумоізоляція, збільшений огляд - все для продуктивності вашого оператора.  


Щоб дізнатися більше про Fendt 1000 Vario, зв'яжіться з менеджером "Цеппелін Україна" за телефоном 0 800 300 350. Не забудьте підписатися на сторінку в Facebook, щоб не пропустити інші новини компанії!

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин