Про компанію

Компанія "Цеппелін Україна" провела тренінг по самохідним обприскувачам Berthoud Raptor 4240

З 30 по 31 березня в с. Федорівка Київської області пройшов тренінг для операторів місцевого господарства, організований компанією "Цеппелін Україна". У заході взяло участь 8 операторів ТОВ «Дружба - М».



Два дні учасники вивчали технічні та технологічні аспекти управління самохідним обприскувачем Berthoud Raptor 4240. У перший день занять оператори ознайомилися з теоретичними основами управління технікою, а у другий день кожен з них зміг застосувати отримані знання на практиці. Одним з етапів навчання була здача тестів, за результатами яких визначилися кращі оператори.

   

Заняття проводив Гулько Сергій, сервісний фахівець компанії "Цеппелін Україна". За його словами, всі учасники показали високий рівень професійної підготовки. Під час тренінгу кожен з них удосконалив свої знання, які тепер зможе використовувати при роботі з технікою. Отримані навики дозволять операторам керувати обприскувачем з максимальною ефективністю.

Крім практичних рекомендацій, кожен учасник тренінгу отримав сертифікат і подарунок від компанії "Цеппелін Україна". Новим придбанням для самого підприємства стала установка системи автоматичного водіння Trimble з системою автоматичного посекційного відключення на самохідний обприскувач Berthoud Raptor 4240.



Подібний захід "Цеппелін Україна" проводить вже не вперше. Раніше такі тренінги пройшли в Кіровоградській, Полтавській і Харківській областях, де серед учасників були не тільки клієнти компанії, а й покупці техніки від інших дилерів.

Надалі компанія "Цеппелін Україна" планує продовжувати регулярне проведення навчальних тренінгів та курсів з управління технікою. Для комбайнерів, операторів обприскувачів і трактористів заплановані окремі тренінги, орієнтовані на вдосконалення практичних навичок кожного співробітника. Це дозволить не тільки підвищити ефективність окремо взятих працівників, а й оптимізувати діяльність підприємств у цілому.

Більш детальна інформація про лінійку продукції Berthoud представлена в розділі Самоходні обприскувачі.

   
до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин