Про компанію

Нова модельна лінійка Fendt 900 Vario - Ready for more

news-4-high (3).jpg

Абсолютно нова розробка Fendt, яка знову диктує стандарти верхнього класу потужності, спрямована на індивідуальні потреби великих організацій і підрядників по всій земній кулі. Безліч технічних опцій, широкий спектр з’єднувального обладнання, мінімальна особиста вага та красивий дизайн - це запорука широкого спектру можливостей і популярності світового масштабу. Дана модельна лінійка стала продовженням успіху серії Vario 900.

Нова лінійка Fendt 900 Vario складається з 5-ти моделей міцних і в той же час компактних машин. Завоювавши довіру як високопотужні багатофункціональні трактори, 900-а серія може похвалитися широкою областю використання. Створені насамперед для складних тягових робіт або робіт із застосуванням валу відбору потужності, машини 900 серії є ідеальним рішенням для транспортування вантажів зі швидкістю до 50 км/год. Невелика маса (всього 11,7 тонн) і система регулювання тиску в шинах робить можливим використання даної категорії машин для задач, які вимагають невеликого тиску на ґрунт і високої потужності тяги. За рахунок модульної комплектації, що передбачає можливість використання заднього навісного навантажувача, заднього і переднього валу відбору потужності, величезної кількості інструментів, машини даної лінійки можуть працювати в тандемі з багатьма видами навісної техніки.

news-2-high (5).jpg

Удосконалена трансмісія: потужні машини з низькою витратою

Всі моделі оновленої лінійки укомплектовані новим шестициліндровим двигуном MAN з робочим об'ємом дев'ять літрів і турбіною зі змінною геометрією. Разом двигун і коробка передач створює систему трансмісії FendtVarioDrive.

Орієнтована на істотні резерви концепція низької частоти обертання двигунів Fendt iD вперше була застосована в 900 лінійці.

Крутний момент рівномірно розподілений між переднім і заднім мостами з урахуванням характеристик ґрунту. Передній міст відрізняється незалежним приводом. Розподіл фронтального і заднього мостів запобігає перекосам при русі по дорозі та на поворотах і розвиває максимальну силу тяги в полі.

При роботі над лінійкою Fendt 900 Vario був застосований новий стандарт токсичності відпрацьованих газів Євро 5. Очищення вихлопних газів в нових машинах виконується способом нейтралізації за допомогою дизельного каталізатора окислення, фільтру сажі та функції зменшення викидів оксидів азоту.

news-3-high (4).jpg

Ідеальна сумісність, яка контролюється з кабіни

Кабіна разом з усіма своїми функціями служить комфортним робочим місцем водію. Спільно з лінійкою Fendt 900 Vario були також презентовані інноваційні кабіни. Стовідсоткова сумісність вузлів дозволяє виводити всі необхідні відомості в режимі онлайн. Основний набір ready складається з усіх необхідних для цього пристроїв, які роблять запис і подальшу передачу інформації новим службам.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин