Про компанію

Нові моделі техніки від Massey Ferguson

Компанія Massey Ferguson грунтовно готується до виставки FIMA 2016. Для представлення аудиторії підготовлений цілий ряд оновлених моделей техніки, що ідеально відповідають потребам кожного фермера або підприємства. Лінійка оновлених моделей включає машини різних класів і специфікацій, починаючи від середньопотужних тракторів серії MF 3600 і закінчуючи моделями серії MF8700 з потужністю до 400 к.с. Окрім цього, для виставки підготовлений широкий спектр зернозбиральної техніки і фронтальних навантажувачів.


Massey Ferguson є всесвітньо відомим глобальним брендом, робота якого спрямована на забезпечення локальних рішень відповідно до потреб кожного конкретного регіону і кінцевого споживача. Це дозволяє забезпечити комфорт у використанні і отримати максимальну вигоду з експлуатації техніки. Останнім часом компанія приділила багато уваги здійсненню інвестицій у розвиток технологій і інновацій, які роблять роботу більш зручною і дозволяють використовувати техніку з максимальною ефективністю і віддачею. Двигуни із застосуванням новітніх технологій, зниження споживання палива до немислимого раніше рівня дозволяю розцінювати Massey Ferguson як одного з передових виробників сільськогосподарської техніки. Додатковою перевагою компанії є швидка поставка запасних частин, а також виключно висока кваліфікація дилера - компаній Цеппелін Україна, що забезпечує якісне сервісне обслуговування клієнтів.


На виставці FIMA 2016 Massey Ferguson представить в наступні продукти:

  • Нові універсальні серії тракторів MF4700 і MF5700 з потужністю від 80 до 130 к.с.

  • Трактор MF5713SL - після отримання трактором від Massey Ferguson нагороди "Трактор року 2016" на виставці Agritechnica в Ганновері компанія вирішила розширити цю лінійку ще однією моделлю, що ідеально відповідає потребам фермерів у високій продуктивності тракторів з потужністю до 130 кінських сил.

  • Серії тракторів MF6600, MF7700 і MF8700 - потужність моделей варіюється від середніх показників до 370 к.с. Трактори даної серії відрізняються особливо високою продуктивністю, ефективністю і прибутковістю.

  • Серія MF 3600 - трактори даної серії відрізняються особливою технологічністю і застосуванням новітніх розробок при виробництві.

  • Серія MF1700 - нова серія тракторів, що складається з двох моделей потужністю 40 і 47 к.с.

  • Харвестер MF 7370 - надійна машина з високими показниками продуктивності.

  • Ущільнювач MF2270XD - модель ущільнювача з додатково встановленою системою Procut, що вже стала популярною.

  • Телескопічний навантажувач MF9407TRS - універсальний представник лінійки телехендлерів з можливістю поставки в різних комплектаціях.

Більш детальна інформація про лінійку продукції представлена в розділі техніка Massey Ferguson.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин