Про компанію

Переваги використання резервуара Farmet Elefant

Переваги використання резервуара Farmet Elefant

За рахунок застосування резервуара Farmet Elefant істотно збільшується трудова ефективність.

Ємність, що дозволяє підвищити продуктивність лінії

Мобільна і зручна ємність для рідких добрив гарантує рівномірне потрапляння потоку рідини з дозуючої ємності між цистернами і машинами. Даний резервуар розташовують на краю поля. З однієї частини він наповнюється з цистерн, а з іншого добриво всмоктується польовою машиною. Заповнюючі та польові зазори розташовані в протилежних зонах ємності таким чином, щоб цистерна і польова машина один одному не заважали. Вони функціонують повністю автономно і здатні в повній мірі застосовувати свою продуктивність. Ємність для рідкого добрива призначена для змішування рідкого потоку при наповненні спеціально створених роздільників на дні ємності. Але крім того, вона також може бути обладнана динамічною системою перемішування при більш високій концентрації сухих домішок в добривах. Для перевезення ємність оснащена гідравлічним підйомом осі і гальмами.

Мобільний резервуар Elefant доповнює лінію вивезення рідкого добрива і його внесення на полях, за рахунок чого істотно підвищується продуктивність роботи і разом з тим результативність процесу в цілому.

Компенсація різниці між наявним і необхідним числом добрив в рідкому вигляді розміщена на краю поля, де використовуються добрива. Відповідно, немає необхідності в тому, щоб всякий раз вивозити розкидач за межі поля з метою заповнення. Мобільний резервуар для рідкого добрива переміщається порожнім. Не можна перевозити наповнений бак. При розташуванні на краю поля позиції резервуара стабілізуються за допомогою гідравлічно регульованої опори, після чого піднімається шасі.

Заповнення і спорожнення відбувається одномоментно. Зазори для наповнення і видалення розміщені на протилежних частинах цистерн, тому обидва процеси відбуваються автономно. Розміщення зазорів для наповнення і видалення спільно зі скошеним дном забезпечують ефективну циркуляцію рідкого добрива без появи твердих домішок.

Мобільний резервуар агрегатується на нижньому навішуванні трактора. Шасі мають гідравлічну систему складання та обладнані пневмогальмами.

Продуманий до дрібниць пристрій

Пристрій машини було сконструйовано з урахуванням всіх можливих проблем, які трапляються в результаті зберігання органічних добрив. Воно розраховане на те, щоб полегшити повністю весь процес. Застосування високоточних продуктів в поєднанні з системою eXtra STEEL line також забезпечує тривалий експлуатаційний період техніки навіть в найбільш складних умовах експлуатації.

Переваги використання резервуара Farmet Elefant
Переваги використання резервуара Farmet Elefant
Транспортна вісь

У робочому положенні шасі складено таким чином, щоб резервуар не торкався поверхні землі. Опорою для ємності служать п'яти.

Клиновидна конфігурація дна

За рахунок такої конфігурації добриво рідкого типу істотно менше осідає на дні резервуара в порівнянні з рівним днищем.

Розміщення трубопроводу

Зазори для заповнення і виведення знаходяться на протилежних стінах. Відповідно, ці процеси можуть виконуватися одномоментно і автономно.

Окремий насос

Elefant може бути оснащений насосом для динамічного змішування та наповнення машин.

до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин