Про компанію

Змагання тракторів високої потужності: Fendt 1050 Vario з плугом Gregoire Besson 8+1 на Одещині

Fendt 1050 Vario продовжує успішно демонструвати свою роботу в різних регіонах країни. Так, 3 листопада, в рамках змагання тракторів високої потужності, трактор показав відмінні результати оранки в роботі з плугом Gregoire Besson 8+1. Ціль проведення змагань: визначення фактичної витрати палива та тягових характеристик тракторів.

На полі ТОВ «Магнолія-Лан» в Ананьївському районі на Одещині потрібно було підготувати грунт до зими: подрібнити післяжнивні залишки та розпушити нижні шари грунту. Сільськогосподарське підприємство «Магнолія-Лан» займається вирощуванням зернових культур (крім рису), бобових культур і насіння олійних культур. На полі недавно пройшов збір урожаю і залишилася велика кількість пожнивних залишків.

Трактор Fendt 1050 Vario приступив до роботи з повним баком. Загальна площа обробітку становила 53 га. Причіпне обладнання — широкозахватний плуг Gregoire Besson 8+1 шириною 4050 мм.


Французька компанія Gregoire Besson є світовим лідером у виробництві сільськогосподарської техніки для обробітку грунту. Компанія установила два офіційних світових рекорди з оранки, які утримує до сих пір.

Так, на демонстрації, за 20 годин фактичного часу виконання роботи, було зорано 53 га грунту з пожнивними залишками. Глибина обробітку становила 29 см. Fendt 1050 Vario, потужністю 517 к.с., завдяки поєднанню маневреності, легкості і простоті управління впорався з усіма завданнями на відмінно.

«Потужний трактор вкотре доводить свою ефективність в складних польових умовах: працюючи з Gregoire Besson 8+1 шириною 4050 мм, досяг швидкості в 9 км/год. Також, Fendt 1050 Vario показав свою паливну економічність - розхід палива становив 20,3 л/га», - констатував представник «Цеппелін Україна».

   

Представники обох компаній — сільгоспвиробника ТОВ «Магнолія-Лан» та офіційного дилера тракторів Fendt та грунтообробної техніки Gregoire Besson — компанії Цеппелін Україна високо оцінили бездоганну роботу трактора в парі з плугом.

За більш детальною інформацією про можливості та характеристики тракторів Fendt і грунтообробної техніки Gregoire Besson звертайтеся до кваліфікованих фахівців компанії Цеппелін Україна за телефоном 0 800 300 350.


до всіх новин

інші Новини

05.02.2024

REFARM! Львів 08-09 лютого! Конференція про технології та людей.
дізнатись більше

26.06.2023

Valtra Open Day у Львові!
дізнатись більше

30.05.2023

Стрічковий валкоутворювач KUHN MERGE MAXX 950
дізнатись більше

18.05.2023

Плуг KUHN Multi Leader в полі!
дізнатись більше
перейти до всіх новин